Miten urapalvelut tukee uranhallinnassa?

Mietitkö seuraavaa urasiirtoa tai pohditko osaamisen kehittämistä? Vai tuntuuko, että et oikeastaan edes tiedä, millaisia mahdollisuuksia sinulla on? Mietityttääkö työhyvinvointi tai palkka? Uravalmentaja on tukenasi näiden ja monien muiden teemojen äärellä. Autamme sinua uran eri vaiheissa urasuunnittelusta työnhakuun.

Kanssamme voit selkeyttää suuntaa, kartoittaa mahdollisuuksiasi tai tunnistaa osaamistasi. Samalla urataitosi vahvistuvat, ja saat resilienssiä ja rohkeutta toimia odottamattomissakin uramuutostilanteissa.

Voit osallistua koulutuksiin, katsoa videokirjastomme tallenteita tai varata ajan henkilökohtaiseen, sinulle räätälöityyn uravalmennukseen.

Sain juuri minun tilanteeseeni apua ja vinkkejä ja erittäin asiantuntevaa ohjausta.

Henkilökohtainen uravalmennus

Loimun jäsenenä käytössäsi on henkilökohtainen ja maksuton uravalmennus, joka räätälöidään sinua varten. Keskustelu uravalmentajan kanssa on täysin luottamuksellista.

Uravalmennukseen sisältyy tilanteestasi riippuen 1-3 ohjauskeskustelua, johon voi liittyä myös erilaisia välitehtäviä. Ohjaus toteutetaan videopuhelimen tai puhelimen välityksellä.

Uravalmennuksen teemat vaihtelevat laidasta laitaan, oman urasuunnan kirkastamisesta työhyvinvointiin ja työnhaun taitoihin. Valmennuksessa voidaan pohtia myös erilaisia uravaihtoehtoja, työssä kehittymistä tai esimiestaitoja.

Tutustu alta tarkemmin palveluihimme ja varaa aika ajanvarauskalenteristamme.

Tutustu henkilökohtaisen ohjauksen palveluihin

 • Uravalmentajan kanssa voit pohtia seuraavaa askelta tai sparrailla työnhakuun, urasuunnitteluun ja työssä kehittymiseen liittyviä kysymyksiä. Suosittelemme, että varaat videopuheluajan.

 • Oletko epävarma siitä, millainen on hyvä CV ja hakemus? Tai oletko ehkä jo jonkin aikaa hakenut työtä ilman kutsua haastatteluun?

  Työnhakuasiakirjojen sparrauksessa saat asiantuntijalta vinkkejä ja ideoita asiakirjojesi muotoiluun ja osaamisen sanoittamiseen.

  Jos haluat sparrausta sähköpostilla, ilmoita tästä varauksesi yhteydessä.

  Lähetä hakemus, cv ja linkki ilmoitukseen ennen varaamaasi aikaa OmaLoimun kautta. Pääset kirjautumaan OmaLoimuun sivun yläosasta.

   

 • Työhyvinvointiohjauksessa voit käsitellä ennaltaehkäisevästi ajanhallintaan, itsensä johtamiseen ja työnkuormitukseen liittyviä kysymyksiä yhdessä työnohjaajan kanssa.

  Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Yhdessä voimme pohtia jatkosteppejä eteenpäin.

 • Palkkakeskustelu on elämäsi tärkeimpiä neuvotteluja, joten siihen kannattaa valmistautua hyvin. Kerro ajanvarauksen yhteydessä lyhyesti tilanteestasi ja työnkuvasta.

 • LinkedIn-sparrauksessa saat asiantuntijan vinkkejä oman profiilisi hiomiseen ja LinkedInin tehokkaaseen käyttöön.

 • Valmentajan kanssa voit pohtia yrittäjyyden aloittamista, sinulle sopivaa yritysmuotoa, sosiaaliturvaa tai yrittäjän arkea ja hyvinvointia.

  Loimun uravalmentajalla on omakohtaista kokemusta niin kokopäiväisestä kuin sivutoimisesta yrittäjyydestä.

   

 • Työnohjauksessa on mahdollista käsitellä esihenkilötyöhön liittyviä ilmiöitä. Nämä voivat liittyä työyhteisöön, toimintatapoihin, kokemuksiin ja tunteisiin. Työnohjauksen tavoitteena on tukea esihenkilön ammatillista kehittymistä ja avata uusia näkökulmia työhön. Ohjaus auttaa myös jaksamaan ja onnistumaan työssä.

Sain arvokasta ulkopuolista arviota ja rauhallista, käytännönläheistä otetta urapohdintoihin!

Mentorointi

Loimu tarjoaa mentorointiohjelmallaan apua valmistuville ja uran käännekohdissa oleville, jotka ovat kiinnostuneita jostain tietyistä työtehtävistä tai urasta, tavoitteen kuitenkin tuntuessa kaukaiselta.

Kaipaatko tukea työnhakuun?

Työnhaku voi tulla ajankohtaiseksi useaan otteeseen uran varrella. Omia työnhakutaitoja voi ja kannattaa kehittää, jolloin äkillisetkin uran muutostilanteet ovat helpommin hallittavissa. Sujuvuutta ja tukea työnhaun eri vaiheisiin saat Loimun urapalveluista.

Koulutukset

Suunnittelemme ja räätälöimme vuosittain kymmeniä koulutuksia, joissa yhdistävänä tekijänä on elämäntilanne tai uran vaihe. Suuntaamme aiheita työnhakijoille, urasiirtymää tekeville (esimerkiksi tohtoroitumisen jälkeen), esimieheksi ryhtyville tai haluaville sekä yrittäjyyttä harkitseville. Lisäksi teemoihimme kuuluvat palkka-asiat ja työhyvinvointi. Katso tallenteet kirjautumalla jäsensivuille.

Tallennekirjasto Loimu

Tulevia urakoulutuksia