Äänestäminen

Linkki äänestykseen lisätään tälle sivulle 8.10.2024.

Tarvitset tunnistautumiseen pankkitunnuksesi. Äänestää voit tiistaihin 29.10.2024 klo 23.59 saakka.

Miten äänestän Loimun vaaleissa?

  1. Käy tutustumassa ehdokkaisiin vaalikoneessa. Vaalikone avataan jäsenille viimeistään vaalien alkuun mennessä.
  2. Klikkaa itsesi äänestysjärjestelmän sivuille (osoite lisätään 8.10.2024)
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.
  4. Ehdokkaat näkyvät ruudulla ryhmittymä kerrallaan. Klikkaamalla ryhmittymän nimeä saat esille ehdokkaat numerojärjestyksessä.
  5. Etsi ja valitse oma ehdokkaasi.
  6. Hyväksy valintasi sivun ohjeen mukaan. Jos peruutat valinnan tässä vaiheessa, tai jos äänestäminen jää ennen valinnan varmistusta kesken, voit kirjautua järjestelmään uudestaan ennen äänestysajan päättymistä kunnes hyväksyt valintasi, jolloin äänesi rekisteröidään.

Loimun vaaleissa on mahdollista äänestää ainoastaan sähköisesti. Jos sinulla ei ole kotona tai työpaikalla tietokonetta, voit käydä äänestämässä esim. kirjastossa.

Jos sinun ei ole mahdollista käyttää muuta sähköisen äänestyksen paikkaa tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit sopia äänestämisestä Loimun toimistolla. Toimistolla äänestämisen ajankohdasta tulee sopia etukäteen soittamalla Loimun vaihteeseen p. 09 6226 850. Vaihde on avoinna ma – to klo 9 – 15.

Kuka voi äänestää vaaleissa?

Loimun valtuustovaalissa äänioikeutettuja ovat Loimun jäseneksi 31.7.2024 mennessä liittyneet varsinaiset, opiskelija- ja eläkeläisjäsenet. Oman äänioikeutesi voit tarkistaa omista tiedoistasi kirjautumalla OmaLoimuun.

Käytä äänesi – voit voittaa hotellilahjakortin!

Kaikkien Loimun valtuustovaaleissa äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl Sokoksen hotellilahjakortteja!