Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Tampereella

Tampereen juhlatulille osallistui myös Loimun perustajavaiheen aktiivijäseniä.

Juhlatulillla 11.4. tavattiin muita loimulaisia ja Loimun henkilökuntaa, joka kertoi ajankohtaisia Loimun kuulumisia.  Scandic Tampere Stationin tilaan oli saapunut kolmisenkymmentä loimulaista, kuten Loimun perustamisvaiheen aktiivijäseniä. Tilaisuuteen osuikin monia iloisia jälleennäkemisiä. Illan lopuksi nautittiin tarjoiluista ja verkostoiduttiin.

Lisäksi tilaisuudessa tutustuttiin jäsenetukumppaneihin eli Danske Bankiin ja Turvaan. Jäsenyhdistyksistä oli esittelemässä toimintaansa Hämeen metsänhoitajat ja Ympäristöterveyden Loimu.

Loimun juhlatulet syttyivät viime viikolla Itä-Suomessa. Lue lisää ja katso tunnelmia.

Seuraa juhlavuoden ohjelmaa juhlavuoden omalta loimu.fi/juhlavuosi-sivulta ja ilmoittaudu samalla sinulle sopivimpaan juhlavuoden jäsentilaisuuteen – olet lämpimästi tervetullut mukaan! Juhlavuoden muut tilaisuudet löydät myös tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme

Juhlavuoteen liittyvät julkaisut Loimun somekanavilla löydät ja voit jakaa #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Kuvat: Elli Suonpää

Tampereen juhlatulille oli saapunut kolmisenkymmentä loimulaista.
Tampereen juhlatulille oli saapunut kolmisenkymmentä loimulaista.
Opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori Henri Forssten kertoi loimulaisesta yhteisöstämme. Vierellä seuraavat toiminnanjohtaja Mikko Salo (vas) ja elinkeino- ja koulutuspoliittinen asiantuntija Aaro Riitakorpi.
Opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori Henri Forssten kertoi loimulaisesta yhteisöstämme. Vierellä seuraavat toiminnanjohtaja Mikko Salo (vasemmalla) ja elinkeino- ja koulutuspoliittinen asiantuntija Aaro Riitakorpi.
Jäsenetukumppani Danske Bank esittelee palveluita.
Jäsenetukumppani Danske Bank esitteli palveluita.
Jäsenetukumppani Turvan ständiä
Jäsenetukumppani Turvan ständillä esiteltiin Turvan palveluita ja etuja.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)