Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Rovaniemellä – vielä ehdit mukaan Oulussa!

Viisivuotiasta Loimua juhlistettiin 21.9. Rovaniemellä, jossa juhlatulille osallistui parisenkymmentä loimulaista Scandic Pohjanhovin tilassa.

Loimun juhlatulilla Rovaniemellä oli lämmin tunnelma.
Loimun juhlatulilla Rovaniemellä oli lämmin tunnelma. Kuvat: Elli Suonpää

Juhlatilassa oli lämmin tunnelma. Juhlavuoden pohjoisimman jäsentilaisuuden, Loimun juhlatulien ohjelmassa oli muun muassa Loimun henkilökunnan tervehdykset, joissa kuultiin tietoiskuja edunvalvonnasta ja jäsenpalveluista. Jäsenyhdistyksistä toimintaansa oli esittelemässä Lapin metsänhoitajat ja Ympäristöterveyden Loimu.

Jäsenetukumppaneiden, Turvan ja Danske Bankin ständeillä tutustuttiin ajankohtaisiin jäsenetuihin. Illan lopuksi nautittiin tarjoilusta ja verkostoiduttiin.

Loimun juhlatulet syttyvät vielä lokakuussa Oulussa. Katso lisää juhlavuoden omalta verkkosivulta loimu.fi/juhlavuosi ja ilmoittaudu mukaan juhlavuoden jäsentilaisuuteen – olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tilaisuuden löydät myös tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)