Loimun juhlavuoden aluetilaisuus Oulussa: juhlatulille kokoontui yli 50 loimulaista

Viisivuotiasta Loimua juhlistettiin Oulussa 5. lokakuuta. Oulun juhlatulille osallistui yli 50 loimulaista Scandic Oulu Cityn tilassa.

Juhlavuoden jäsentilaisuudessa kuultiin ajankohtaisia Loimun kuulumisia, tavattiin muita Oulun seudun loimulaisia ja Loimun henkilökuntaa. Turvan ja Danske Bankin esittelivät ajankohtaisia jäsenetuja. Illan lopuksi nautittiin tarjoiluista ja verkostoiduttiin rennoissa tunnelmissa.

Jäsenyhdistyksistä toimintaansa oli esittelemässä Oulun Loimu, Ympäristöterveyden Loimu ja Sairaalakemistit.

Loimun juhlavuoden jäsentilaisuudessa Oulussa oli yli 50 loimulaista. Juhlatunnelmia.
Loimun juhlavuoden jäsentilaisuudessa Oulussa oli yli 50 loimulaista. Kuvat: Elli Suonpää

Olet tervetullut iltajuhlaan 19.11.!

Vielä ehdit ilmoittautua juhlavuoden jäsentilaisuuteen, iltajuhlaan 19.11. Helsingin Vanhalle ylioppilastalolle. Tule mukaan juhlimaan – jokainen Loimun jäsen on tervetullut! Illan aikana nostamme maljan Loimulle sekä nautimme kolmen ruokalajin illallisen. Ohjelmassa on myös esitys ja live-musiikkia – katso lisää ja varmista paikkasi Loimun ensimmäisissä vuosijuhlissa! Tervetuloa iltajuhlaan!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)