Joko vertasit, miten palkkasi suhteutuu muiden Loimun jäsenten palkkoihin?

Verkkosivujen jäsensivuilta löytyvä Palkkanosturi on käytettävissäsi silloin kun sinä haluat ja tarvitset! Kirjaudu jäsensivuille ja vertaa palkkatasoja Palkkanosturilla, niin saat vertailutietoa oman palkkapyyntösi muotoiluun. Jäsensivuilta löydät lisäksi tietoa eri sektoreilla työskentelevien palkoista

Tarvitset jäsensivuille kirjautumiseen jäsennumerosi, joka löytyy muun muassa jäsenkirjeen yläosasta. Jäsenkirje lähetetään antamaasi sähköpostisoitteeseen. Näin kirjaudut jäsensivuille päivittämään tietosi.

Palkkanosturin avulla voit tutustua samantyyppisissä työtehtävissä työskentelevien palkkatasoihin omalla toimialallasi, ja katsoa miten oma palkkasi vertautuu muihin. Jos palkkasi jää vertailuryhmän mediaania matalammaksi, on syytä neuvotella palkankorotuksesta.

Palkkanosturista on paljon hyötyä myös, kun mietit sopivaa palkkatoivetta työnhakutilanteessa. Palkkaus vaihtelee paljon asematasosta, toimialasta ja yrityskoosta riippuen.

Palkkanosturin käyttämä palkkamalli perustuu liiton työmarkkinatutkimuksen palkka-aineistoon ja palkka-arvot tuotetaan mallipohjaisella menetelmällä alkuperäisestä havaintodatasta. Palkkanosturin antamat tulokset pätevät todellisiin tilanteisiin eli taustamuuttujayhdistelmiin, joissa jäsenistömme todellisuudessa toimii.

Lue lisää palkasta verkkosivuiltamme ja verkkolehdestä:

Palkkatietoa

Palkkasuositukset opiskelijan apuna neuvotteluissa

Pohdituttaako palkka?

Palkkasuositukset opiskelijoille vuosille 2022 – 2023

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)