Kolumni: Ohjatun sattuman satoa

Opiskelijaliitteessä pohdimme ohjatun sattuman merkitystä. Joskus sattuma vie meitä jonnekin suuntaan esimerkiksi työelämässä. Mitä pidemmälle työelämämme etenee, sitä enemmän tekopaikkoja ohjatulle sattumalle tulee matkamme varrella. 

Loimun missio on tuottaa jäsenilleen hyvinvointia ja menestystä auttamalla jäseniään ennen kaikkea työelämään liittyvissä asioissa, ohjatuissa sattumissakin. Sattumat ovat nimittäin joskus puhtaita sattumia, mutta usein niillä on yhteys ihmisen kiinnostuksen kohteisiin. Jos esimerkiksi lähtee mukaan opiskelijajärjestötoimintaan, on aivan varmaa, että ohjattu sattuma saattaa tiputtaa eteen kaikenlaisia mahdollisuuksia elämän- ja ystäväpiirin laajentuessa. Kokemusta on, ja pelkästään positiivista  🙂

Sen lisäksi, että valvomme etujasi työmarkkinoilla ja autamme Sinua työelämän varrella eteen tulevissa tilanteissa, tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia päästä ohjattujen sattumien vietäviksi Loimun toiminnassa. Keskustele siis ihmeessä Loimun opiskelijatoimijoiden kanssa ja sparraile, olisiko tämä innostunut ja innostava poikkitieteellinen työelämäyhteisö juuri Sinua varten. Lähde siis mukaan Loimun opiskelijatoimintaan, ja anna (ohjatun) sattuman korjata satoa.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)