Kuuntele podcast!

Mitä Loimun uravalmennuksessa ollut kertoo omasta työelämäpolustaan?

Loimu on mukana ViikkiAreenassa, joka on Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen yhdessä järjestämä työelämätapahtuma. Sen tavoitteena on opiskelijoiden ja työelämän välisen kuilun kaventaminen. Koronan takia tapahtuman sijaan toteutettiin uusi Ständillä-podcast, jossa kiinnostavien organisaatioiden jäsenet keskustelevat työelämästä, jakavat uratarinoitaan ja vastaavat kysymyksiin.

Suvi Huttunen, Paulus Rundgren, Laura Loponen ja Petra Bedda.

Marraskuussa julkaistussa ViikkiAreenan podcastissa on vierailijana Loimun uravalmennuksessa ollut Laura Loponen, joka on työllistynyt unelmatyöhönsä Ramboll Finland Oy:lle. Muutama vuosi sitten Viikistä valmistunut avaa omaa reittiään nykyiseen työpaikkaansa ja antaa vinkkejä työelämään. Tule mukaan kuuntelemaan  kuuntelemaan – vaikka kotisohvalta!

Podcastissa haastatellaan Laura Loposen ja Loimun uravalmentaja Petra Beddan lisäksi jäsenpalvelupäällikkö Suvi Huttusta Agronomiliitosta. Haastattelijana toimii Paulus Rundgren, joka on MMYL Ry – Maatalous-metsäylioppilaiden liiton hallituksen jäsen. 

https://open.spotify.com/ > Agronomiliitto ja Loimu – Opiskelijasta asiantuntijaksi!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)