Loimu tavoittelee 18 000 jäsentä vuoden 2024 loppuun mennessä

Loimu haluaa strategiansa mukaisesti kasvaa. Kasvavalla liitolla on paremmat mahdollisuudet kehittää jäsenpalveluitaan ja vaikuttaa työmarkkina- ja elinkeinopoliittisten tavoitteidensa saavuttamiseksi. Jäsenkasvun tueksi olemme vuoden 2020 aikana laatineet jäsenkasvun suunnitelman, joka viitoittaa toiminnan kehittämistä vuosien 2021–2024 aikana. Tavoitteena on saavuttaa 18 000 jäsentä vuoden 2024 loppuun mennessä.

Jäsenkasvu edellyttää sekä jäsenhankintaa että hyvää jäsenpitoa. Jäsenhankinnan tavoitteena on, että Loimuun liittyy vuoteen 2024 mennessä 6 500 uutta jäsentä, joista 5 000 on opiskelijoita. Jäsenpidon tavoitteena on säilyttää vuositasolla 95 prosenttia jäsenistä aikavälillä 2021–2024.

Pääosa Loimun jäsenkasvusta tulee opiskelijajäsenten piiristä. Vuoden 2021 aikana jäsenkasvun tekemisen keskiössä on Loimun opiskelijatoiminnan kehittäminen niin, että se jatkossa entistä paremmin vastaa sekä opiskelijoiden tarpeita että tukee jäsenhankintaa. Kehittämistyö aloitettiin työpajalla Loimun opiskelija-aktiivien Tammiseminaarissa ja opiskelijajäsenkyselyllä, jossa opiskelijajäseniltä kysyttiin mielipiteitä Loimun jäsenpalveluista sekä toiveita tulevista palveluista. Kehittämistyötä jatketaan tulosten pohjalta kehittäjäryhmässä, johon kuuluvat järjestöpäällikkö Johanna Hristov, opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen, opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori Henri Forssten sekä kampuspromoottorit Aliisa Wahlsten ja Jani Lehto. Loimun opiskelijajäseniä ryhmässä edustavat Jenni Heikkilä, Pauliina Ryökäs sekä Miikael Saksman. Ryhmän toimintaa fasilitoi Konsta Erola, joka fasilitoi myös Loimun jäsenkasvun suunnitelman tekemistä. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)