Loimun jäsenmäärä kasvoi 2,3 prosenttia

Loimun jäsenmäärä kasvoi vuoden 2020 aikana, 1.1.2021 jäseniä oli yhteensä 14 604, mikä on uusi jäsenmääräennätys Loimun historiassa. Opiskelijajäsenten määrä kasvoi 204 jäsenellä ja varsinaisten jäsenten määrä 115 jäsenellä.

Koronakriisi haastoi vuoden 2020 aikana erityisesti opiskelijatoimintaa ja opiskelijajäsenhankintaa, jota on tehty pääosin kampuksilla, ständeillä ja tapahtumissa. Keväällä kaikki vuoden suunnitelmat piti laittaa uusiksi ja jäsenhankintaa toteuttaa vuoden aikana pääosin etänä. Vuonna 2020 onnistumisia jäsenhankinnassa toivat erityisesti erilaiset puhelinsoittokampanjat. Jäsenpidon puolella panostettiin uusille jäsenille ja vastavalmistuneille suunnattuun jäsenetuja ja -palveluita esittelevään viestintään sekä jäsenmaksulaskutukseen liittyvän viestinnän kehittämiseen. 

Vuoden aikana jäsenkasvuun panostettiin vahvasti mm. laatimalla Loimun jäsenkasvun suunnitelma ja rekrytoimalla Loimuun opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori Henri Forssten. Toimistolla tehdyn työn lisäksi kiitos jäsenkasvusta kuuluu myös Loimun aktiiveille ja jäsenille.  Yhdessä me teemme valoisamman tulevaisuuden! 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)