Loimun opiskelijatoiminta tässä ja nyt

Tervetuloa mukaan loimuaviin tilaisuuksiimme!

Tänäänkin tuhannet opiskelijat ovat mukana ainejärjestöissä ja killoissa, juhlissa ja työelämäilloissa, luennoilla ja sitseillä. Vuosittain sadat opiskelijat lähtevät mukaan Loimun opiskelijatoimintaan.

Erityisesti vuonna 2021 opiskelija-aktiivit ja -jäsenet ovat olleet liittomme toiminnan keskiössä, sillä vuoden aikana päivitimme opiskelijatoimintamme mallin. Aktiivimme pääsivät työstämään mallia esimerkiksi vuosittain järjestettävässä Kevätseminaarissamme.

Loimu haluaa kuulla opiskelijoiden äänet

Loimun opiskelijatoiminnan keskiössä on opiskelijatoimikunta, jossa jokaista Loimun opiskelijayhdistystä edustaa kaksi opiskelijaa. Toimikunta pitää aktiivisesti yhteyttä liiton hallituksen, valtuuston sekä muiden toimikuntien opiskelijaedustajiin. Muita toimikuntia ovat esimerkiksi järjestöpalveluita kehittävä järjestötoimikunta, Loimu-lehteen vaikuttava toimitusneuvosto sekä koulutuspolitiikan ja yliopistoasioiden toimikunta. Loimun opiskelijoilla on myös edustaja Akavan opiskelijoiden valtuuskunnassa.

Loimua näkee usein siellä omalla kampuksellasikin. Opiskelijayhdistyksemme järjestävät läpi vuoden toimintaa alojemme opiskelijoille. Toiminta on aine- ja tiedekuntarajat ylittävää ja halutessasi myös valtakunnallista, koko Suomen kattavaa. Etenkin opiskelijatoimikunnan edustajat reissaavat ympäri Suomea useampaan kertaan vuodessa.

Toimintaa omalla kampuksellasi

Kampuksesi opiskelijayhdistys on olemassa juuri sinua varten. On saunailtoja ja metsäretkiä, on ekskursioita ja työelämätilaisuuksia, on hengailuiltoja ja seikkailuja. Jouluisena kiitoksena liitto tarjoaa vuosittain kaikille aktiiveille illallisen vuoden lopussa. Myös loppuvuoden hyttipaikat Luonnontieteilijöiden jouluristeilylle ovat perinteisesti olleet varattuja kaikille opiskelija-aktiiveillemme.

Loimussa saat juuri sinulle sopivan kakunpalan. Olit mukana sitten työelämäiltaa järjestämässä, nauttimassa kahvista tai ohjaamassa koko liittoa yhtenä puheenjohtajista, olet aina osa porukkaa, osa Loimua. Kysyitpä keneltä tahansa toimijoistamme, on Loimussa yleisesti parasta juuri se porukka. Yhdessä me olemme Loimu, joka yhdistää luonnontieteilijät, ympäristötieteilijät ja metsätieteilijät roihuun kohti yhä uusia seikkailuja!

Mitä parhain terveisin,
Toni

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)