Mentoroinnista suuntaa ja selkeyttä

Loimun mentorointiohjelma auttaa tutustumaan uravaihtoehtoihin ja rakentamaan ammatillista verkostoa.

Tie omannäköiselle uralle ei välttämättä ole kovin selväpiirteinen valmistumisen tai tohtoroitumisen kynnyksellä. Työelämään siirtymisen tukena voi toimia mentorointi – kollegiaalinen luottamuksellinen suhde, jossa voi pohtia osaamista ja tutustua työnkuviin ja organisaatioihin. Mentoroinnista saa myös tukea verkostoitumiseen.

Loimun ohjelmaan haetaan aktoreita, joille tällainen pohdinta on ajankohtaista. Heidän mentoreinaan toimivat kokeneemmat loimulaiset, jotka aktorit itse ovat aktorivalmennuksen myötä määritelleet kiinnostavimmiksi henkilöiksi. Mentorin hakuvaihe auttaa aktoria hahmottamaan mahdollisuuksiaan työelämässä. Noin vuoden mittainen mentorointi on kehittymisprosessi, jossa avartuvat sekä aktorin että mentorin ajatusmaailma ja näkökulmat. Anna aikaa oman tiesi pohdintaan – ja hae mentorointiin!

Hae mukaan 3.10. mennessä – katso hakuohjeet www.loimu.fi/mentorointi!

Kiinnostaako mentorina toimiminen? 

Mentoreita kaivataan usein lääketeollisuudesta, ministeriöistä, järjestöistä ja tutkijauralta, mutta myös monista muista organisaatioista. Olisitko valmis keskustelemaan urastasi ja valinnoistasi, työelämän vaatimuksista, sekä pohtimaan aidosti aktorin uravaihtoehtoja ja henkilökohtaisia vahvuuksia? Ottaisimme sinut mielellämme mentorlistallemme! Voit käydä merkitsemässä kiinnostuksesi mentorointiin verkossa Loimun jäsensivuilla, jonne pääset kirjautumaan omalla jäsennumerollasi. 

 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)