Päivitä itsesi, voit voittaa Jopon!

Loimulainen, ovathan jäsentietosi ajan tasalla? Saat jäsenyydestäsi parhaan hyödyn, kun tietosi jäsenrekisterissä pitävät paikkansa!

Oletko esimerkiksi vaihtanut työpaikkaa tai valmistunut viime vuosien aikana? Oletko päivittänyt jäsensivujen kautta sähköpostiosoitteesi? Pystymme valvomaan jäsentemme etua tehokkaasti ja räätälöimään jäsentemme tarpeisiin sopivia palveluita silloin, kun tunnemme jäsenemme hyvin. Kun tietosi ovat ajan tasalla, löytää muun muassa Loimu-lehti sekä työpaikkasi työmarkkina-asioihin liittyvä viestintämme perille. Koulutustietojen pohjalta osaamme suositella sinulle sopivia tilaisuuksia ja koulutuksia.

Kaikkien 6.4.–4.5.2021 välillä omat jäsentietonsa tarkastaneiden ja päivittäneiden kesken arvotaan Jopo. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti palkinnon toimittamiseen ja värin valintaan liittyen. Katso arvonnan säännöt Loimun verkkosivuilta.

Ota kaikki irti Loimun jäsenyydestä!

Toimi näin

Kirjaudu sisään Loimun jäsensivuille osoitteessa www.loimu.fi jäsennumerollasi tai sähköpostiosoitteellasi. Pääset tarkastelemaan ja muuttamaan tietojasi Omat tiedot -kohdasta. Osallistuaksesi Jopon arvontaan muista painaa Tallenna-painiketta, vaikka et päivittäisikään tietojasi.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)