OpiskelijaPlus

Korota jäsenyytesi OpiskelijaPlus-tasolle ja liity työttömyyskassaan! Kerrytät työttömyysturvaasi, saat upean haalarimerkin ja osallistut kolmen 100 €:n arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan.

Kampanja koskee uusia kampanja-aikana 8.4.-16.6.2024 OpiskelijaPlus-tasolle (7€/kk) liittyviä sekä jäsentasonsa (Fuksi- ja Opiskelija-tasoilta) korottavia jäseniä, jotka myös hakevat työttömyyskassan jäsenyyttä.

Turvaa opiskeluaikasi ja valmistaudu työelämään

Työttömyysturvassa tapahtuu muutoksia syyskuussa 2024, minkä seurauksena työssäoloehto muuttuu tuntiperusteisesta europerusteiseksi ja työssäoloehdon pituus kaksinkertaistuu. Opiskelijan on entistä tärkeämpää liittyä hyvissä ajoin työttömyyskassan jäseneksi.

OpiskelijaPlus

Kun työelämä kutsuu, nosta itsesi Plus-tasolle! 

Kun työelämä tulee näköpiiriin kesätn tai vakituisemman työsuhteen muodossa, liitä jäsenyyteesi mukaan myös Plus-ominaisuudet. Seitsemän euron (kk) yhteishintaan saat lisäksi: 

  • Kerrytettyä opintojen aikaisissa työsuhteissa ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Näin voit edesauttaa mahdollisuuttasi saada ansiosidonnaista työttömyysturvaa valmistumisesi jälkeen.* 
  • Kerryttämäsi oikeusturvan, joka kattaa oikeudenkäyntikulujasi, jos työelämän riita-asiassa jouduttaisiin menemään oikeuteen. 

*Työttömyyskassaan voit liittyä OpiskelijaPlus-tasolla erikseen ilman lisämaksua, kun sinulla on voimassa olevana työsuhde.  

Turvaa opiskeluaikasi ja valmistaudu työelämään – Loimu kannattaa 

Upea OpiskelijaPlus-haalarimerkki!

Kun korotat jäsentasosi OpiskelijaPlus-tasolle ja liityt työttömyyskassaan kampanja-aikana, saat upouuden OpiskelijaPlus-haalarimerkin.

Haalarimerkit postitetaan kampanjan päätyttyä.

  • OpiskelijaPlus-kampanjan säännöt (.pdf)