Hae mukaan mentorointiin!

Loimulaisia työskentelee mitä erilaisimmilla aloilla ja tehtävissä, mutta miten niihin päädytään? Mentorointi on hyvä tapa hankkia verkostoja omalle alalle, rakentaa siltaa opiskelun ja työelämän välille sekä saada käsitystä urapoluista. Mentorointia voi myös hyödyntää nykyisen uratilanteen kehittämiseen.

Haku mentorointiin on auki sekä valmistuneille että opintojen loppuvaiheessa oleville. Ennen mentoroinnin aloittamista hakijat osallistuvat noin kuukauden mittaiseen aktorivalmennukseen, jonka päämääränä on saada määritettyä mentoroinnin henkilökohtaisia tavoitteita ja valmistaa hakijat ottamaan mahdollisimman paljon irti mentoroinnista, sekä tietysti löytää hakijalle mentori. Aktorivalmennuksessa löydetään mentoriksi muutama vaihtoehto, joista hakija itse valitsee, ketä haluaa lähestyä. Aktoreita on tärkeä tukea urataitojen kehittämisessä ja auttaa heitä löytämään itselleen sopiva mentori, jonka kanssa pystyy keskustelemaan kiinnostavasta tehtävästä tai alasta. 

Lähde  rohkeasti mukaan puolen vuoden työelämä­seikkailulle!

Haku vuoden 2025 alussa alkavaan mentorointiohjelmaan on käynnissä 29.9.2024 asti verkkosivujen hakulomakkeella. Lue lisää mentoroinnista
www.loimu.fi/mentorointi

Työelämässä oleva jäsen – kuulutko jo mentoripankkiimme? Otamme mielellämme työelämässä olevia mentoroinnista kiinnostuneiden listalle. Erityisosaamista ei tarvita, koulutamme ja tuemme mentoreita tehtävässä. Kiinnostuksen ilmaiseminen käy helposti lähettämällä viestiä urapalvelut@loimu.fi. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)