Henri Forssten Loimun jäsenhankintavastaavaksi

Opiskelijajäsenhankinnan vetäjänä pari vuotta sitten aloittaneen Henri Forssten vastaa nyt Loimun jäsenhankinnan kokonaisuudesta.

Henri Forssten on viimeiset kaksi vuotta vastannut Loimun opiskelijajäsenhankinnasta, jossa onkin otettu suuria harppauksia. Vuonna 2021 Loimuun liittyi hieman yli 1 600 uutta opiskelijajäsentä ja vuonna 2022 tuo samainen uusien opiskelija­jäsenten määrä ylitettiin jo loka-marraskuun vaihteessa. 

Loimussa on tällä hetkellä noin 16 600 jäsentä, joista noin 5 000 on opiskelijajäseniä. 

– Kuluneen kahden vuoden aikana olemme hioneet kampuspromoottorien kanssa toimivan opiskelijajäsenhankinnan kokonaisuuden ja kasvattaneet Loimun yleistä tunnettavuutta kampuksilla merkittävästi. On hienoa huomata, että Loimu näin laajassa määrin vetoaa nuoriin ja opiskelijoihin. Jatkamme kampuksilla samaa hyvää työtä jatkossakin, Henri Forssten kertoo.

Marraskuulta 2022 alkaen hän vastaa opiskelijajäsenhankinnan lisäksi myös liiton muusta, erityisesti työpaikkojen jäsenhankinnasta. 

– Olemme saaneet hyvää kokemusta ja onnistumisia opiskelijajäsenten hankinnassa. Uskon, että siitä löytyy paljon hyödynnettävää myös työpaikkojen jäsenhankintaan. Odotan innolla uutta haastetta ja sitä, minkälaisia tuloksia on mahdollista saada aikaan. Suhtaudun uuteen haasteeseen luottavaisin mielin, sillä Loimu on laadukas ja aidosti jäsenelle arvoa tuottava palvelukokonaisuus ja yhteisö. Loimun jäsenyyttä voi suositella erittäin luontevasti alojemme asiantuntijoille.

Loimun strategian mukaisesti tavoitteena on kasvaa ja vahvistua järjestönä. Henri Forssten näkee jäsenkasvun erityisen positiivisena myös jäsenten näkökulmasta:

– Mitä suurempi olemme, sitä paremmin voimme palvella ja valvoa jäsentemme etua. Joukossa on voimaa! 

Lisätietoja 

Henri Forssten
Jäsenhankinta­vastaava
henri.forssten@loimu.fi 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)