Jäsenmaksun työnantajaperintä päättyy 

Olemme uudistamassa Loimun jäsenrekisteriä ja uudistuksen yhteydessä luovumme jäsenmaksun työnantajaperinnästä. Samalla tuomme jäsenistölle valittavaksi uusia maksutapoja.

Työnantajaperintä on pitkään ollut toimiva jäsenmaksutapa, mutta sen piirissä olevien jäsenten määrä on laskenut jatkuvasti. Maaliskuussa 2022 työnantajaperintää jäsenmaksutapana käytti vain 5 % Loimun jäsenistä. 

Aiemmin työnantajaperinnässä olleet jäsenet voivat jatkossa maksaa jäsenmaksunsa oman valintansa mukaan joko e-laskulla tai paperilaskulla. Suosittelemme e-laskua, joka on helppo käyttää ja mukautuu jäsenmaksussa tapahtuviin muutoksiin. Meille ilmoittamasi maksumuutokset kirjautuvat e-laskutukseen myös takautuvasti ja päivittyvät tuleviin maksueriin.

Loimu luopuu työnantajaperintäisestä jäsen­maksusta vuoden 2022 loppuun mennessä. Vuoden 2023 alusta kaikki aiemmin työnantajaperinnässä olleet jäsenet siirretään automaattisesti itsemaksaviksi ja vuosilasku postitetaan tammikuun lopussa, mikäli e-laskuvaltuutusta ei ole tehty.

Vuoden 2023 aikana uudistamme Loimun jäsensivuja ja avaamme jäsenille uusia maksutapoja syksyn 2023 aikana. Tiedotamme uusista maksutavoista lisää syksyn 2023 aikana.

Miten tilaan e-laskun?

  • Voit tehdä e-laskutilauksen omassa verkkopankissasi jo nyt joulukuussa, jolloin se käynnistyy heti tammikuussa:
  • Valitse tai etsi Loimu verkkopankissa olevasta laskuttajaluettelosta käyttämällä Loimun Y-tunnusta 0202153-4 tai tunnistetta ”Loimu” tai ”Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry”
  • Ilmoita yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi
  • Kysy tarvittaessa pankkikohtaisia lisäohjeita omasta pankistasi.
    E-laskutus käynnistyy seuraavan kalenterikuukauden alusta. E-laskun eräpäivä on kuukauden 15. päivä.
  • Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä jäsenpalveluumme jasenasiat@loimu.fi, p. 09 62268 510, ma–to klo 10–12.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)