Jäsenten itsepalvelu uudistuu

Otamme syksyn 2023 aikana käyttöön uuden jäsenrekisterijärjestelmän ja osana uudistusta kehitämme jäsenten itsepalvelua.

Tähän saakka jäsenet ovat voineet mm. päivittää yhteystietojaan, liittyä jäsenyhdistyksiin tai hakea jäsenmaksutietojaan. Linkki uuteen jäsenten itsepalveluun OmaLoimuun tulee löytymään helposti Loimun verkkosivujen etusivulta sekä jäsensivuilta. Samalla nykyiseen itsepalveluun vievä Omat tiedot –linkki jäsensivuilla poistuu. 

OmaLoimussa jäsenellä on nykyistä laajemmat mahdollisuudet mm. jäsenmaksun maksamiseen ja yhteydenpitoon toimiston jäsenpalveluiden kanssa.  OmaLoimussa voit pyytää neuvoja ja lähettää kysymyksiä esim. työsopimukseesi, työsuhteisiin tai jäsenyyteesi liittyvistä asioista tietoturvallisesti. Lähetetyt viestit ja vastaukset säilyvät OmaLoimussa tallessa ja saat uudesta viestistä sähköpostiisi herätteen. OmaLoimun käyttöönotto tuo jäsentietosi ja yhteydenpitosi Loimun kanssa yhteen.

Myös jäsenyhdistysaktiiveilla tulee olemaan OmaLoimussa oma osionsa. OmaLoimuun voi jatkossa kirjautua myös pankkitunnuksilla.  

Tiedotamme OmaLoimun käyttöönotosta lisää syksyn aikana. Uuden jäsenrekisterin käyttöönotto voi aiheuttaa syksyllä lyhyitä käyttökatkoksia jäsenpalveluun ja laskutukseen. Tiedotamme mahdollisista käyttökatkoksista erikseen. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)