Juuri nyt: uudet promoottorit

Promoottoritiimissä ovat puhaltaneet keväällä muutoksen tuulet monen pitkäaikaisen promoottorin siirtyessä uusiin elämänvaiheisiin ja kampuselämän jäädessä heidän osaltaan taakse. Kevään aikana Loimussa onkin aloittanut kolme uutta kampuspromoottoria - tutustu Tiia-Roosaan, Maisaan ja Suviin!

Kampuspromoottorit ovat avainasemassa Loimun jäsenkasvussa ja Loimun näkyvyydessä kampuksilla. Useammasta promoottorista on kehittynyt koko kampuksen tuntema hahmo! Olemme panostaneet promoottorien näkyvyyteen myös Instagramissa ja TikTokissa. Mikäli et vielä seuraa, niin ota haltuun @loimunpromot TikTokissa. 

Vastoin yleistä harhaluuloa, promoottorit eivät ole niin sanotusti vapaaehtoisia, vaan palkattua Loimun henkilöstöä. Viime aikojen panostukset promoottorityön näkyvyyteen ovat kääntäneet hakijamäärät useimmilla kampuksilla nousuun ja vapaat promoottorin positiot ovat mahdollisesti halutumpia kuin koskaan aiemmin. Pidä siis silmät auki, jos omalla kampuksellasi aukeaa haku tähän huippuporukkaan! 

Viikin uusi promoottori Tiia-Roosa Kilpinen

Mä oon Viikin uusi kampuspromoottori Tiia-Roosa! Viikissä mut varmaan kuitenkin tunnetaan paremmin Tinttinä.

Opiskelen Viikissä ympäristötieteitä kolmannetta vuotta suuntauksina ympäristömikrobiologia ja akvaattiset tieteet. Tykkään siis kulkea sekä labratakki että kahluuhaalarit päällä. Ensi syksynä toivottavasti on edessä maisteriopinnot.

Oon toiminut Viikissä myös järjestöhommien parissa ja mut onki voinut nähdä myös MYY ry:n ja Biosfäärin toiminnassa mukana pyörimässä. Mut voi bongata muutenkin aktiivisesti osallistumasta eri opiskelijatapahtumiin!

Kampuspromoottorin hommista odotan erityisesti pääsemistä tutustumaan ihmisiin poikkitieteellisesti.

Kolmen kysymyksen patteristo: 

Ommellen vai liimaten? Ommellen, sillä en luota liimaan. Toisaalta mun ompeleetkaan ei kestä ja joudun omeplemaan kaiken kahdesti.

Parasta Viikin kampuksessa? Parasta on, että kampuksella saa opiskella kasvien keskellä! Erityisesti kirjastolla olevat puutarhat piristää opiskelua.

Lempimikrobi? Syanobakteerit on parhaita. Niin pieniksi eliöiksi ne pystyy suuriin asioihin.

Turun uusi promoottori Maisa Pikkarainen

Mä oon Maisa ja aloitan Turun uutena kampuspromoottorina!

Opiskelen biokemiaa Turun yliopistossa. Olen kiinnostunut luonnontieteissä erityisesti siitä, että yritämme ratkaista energia- ja ilmastokriisiä ja keksiä innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden hyväksi.

Vapaa-ajallani tykkään tanssia ja liikkua luonnossa kävellen tai pyörällä. Olen myös aktiivinen järjestötoimija ja olen ollut monesti mukana tekemässä interaktiivista opiskelijateatteria eli speksiä!

Kolmen kysymyksen patteristo:

Täl pual jokke vai tois pual jokke? Täl puol jokke ehdottomasti.

Lemppari sitsilaulu? Ranskassa juodaan viiniä.

Lemppari soluelin? Kloroplasti, koska ne on pieniä ja mahdollistaa elämän maapallolla.

Kuopion uusi promoottori Suvi Taberman

Olen Suvi, Kuopion uusi kampuspromoottori.

Opiskelen toista vuotta ympäristötieteitä. Opinnoissani erikoistun ympäristöterveyteen ja teknologiaan. Sivuaineenani opiskelen ihmisbiologiaa.

Opintojen ohella olen tykännyt osallistua yliopistolla ainejärjestöjen toimintaan. Olen tällä hetkellä Hyeena Ry:n tapahtumavastaavana.

Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa.

Kolmen kysymyksen patteristo: 

Vujut vai sillis? Vujut 😎

Parasta Kuopiossa? Opiskelijaelämä: katukuvassa
näkee paljon haalareita 🤩

Parasta opiskelussa? Ainejärjestömme
Hyeenan yhteishenki ❤

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)