Loimu tukee jäsen yhdistyksien perustamisessa!

Jäsenyhdistykset tarjoavat Loimun jäsenille mahdollisuuden tehdä uusia tuttavuuksia ja verkostoitua. Yhdistysten toiminta on aina jäsenten näköistä ja yhdistystoiminnassa jokainen pääsee tekemään, kokemaan, tutustumaan ja olemaan osa yhteistä porukkaa.  

Loimussa on 44 jäsenyhdistystä, jotka toimivat alueellisesti, toimiala-, oppilaitos- tai työpaikkakohtaisesti. Ne yhdistävät eri alojemme ja paikkakuntiemme toimijoita. Jos jäsenyhdistysten joukosta ei löydy juuri sinulle sopivaa yhdistystä, voit aina perustaa uuden! Yhdistyksen perustamiseen tarvitaan vain kolme henkilöä. Olisitko sinä yksi heistä? 

Yhdistyksen perustaminen on helppoa ja suhteellisen vaivatonta. Ohjeet yhdistyksen perustamiseen löydät uusien verkkosivujemme Tukea yhdistystoimintaan -osiosta. Lisäksi tukea teknisissä yksityiskohdissa voitte aina kysyä jelppiä Loimun järjestötiimiltä osoitteesta yhdistykset@loimu.fi. 

Loimu tukee jäsenyhdistystensä toimintaa mm. jakamalla yhdistyksille vuosittain rahallista avustusta ja tarjoamalla neuvoja ja koulutuksia.  Laajemmin yhdistyspalveluitamme, yhdistyksiämme ja yhdistyksen perustamisvinkkejä on koottu uusille verkkosivuillemme www.loimu.fi/osallistu-ja-toimi/jasenyhdistystoiminta.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)