Loimun jäsenyhdistykset esittäytyvät – tervetuloa mukaan toimintaan!

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimussa on laaja jäsenyhdistysten verkosto. Jäsenyhdistystoiminnan tavoitteena on Loimun jäsenille suunnattu aktiivinen ja jäsenlähtöinen matalan kynnyksen paikallistoiminta. Tervetuloa mukaan toimintaan!
Loimun yli 40 jäsenyhdistystä tarjoavat monipuolista tekemistä eri alojen ja alueiden loimulaisille! Alueellisia jäsenyhdistyksiä on 14, niiden toiminta keskittyy tietylle maantieteelliselle alueelle. 21 toimiala- ja työpaikkakohtaista yhdistystä toimivat tietyllä toimialalla tai työpaikalla työskentelevien loimulaisten yhdyssiteenä. Kahdeksan opiskelijayhdistystämme toimivat yliopistokampuksilla.

Yksityismetsätalouden metsänhoitajat

Yhdistys on vuonna 1955 perustettu Loimu ry:n jäsenyhdistys, jonka tarkoituksena on toimia yksityismetsätalouden piirissä työskentelevien jäsentensä yhdyssiteenä ja edunvalvojana. Yhdistyksen toiminta-alue kattaa koko Suomen. Yhdistyksen tarkoituksena on yksityismetsätalouden palveluksessa toimivien metsänhoitajien taloudellisten etujen ja oikeuksien valvominen sekä ammatillisten ja sivistyksellisten pyrkimysten edistäminen.

Helsingin Yliopiston Loimulaiset HYLO

Yhdistys edustaa ja tukee Helsingin yliopistossa työskenteleviä Loimun jäseniä tiedottamalla ajankohtaisista asioista ja järjestämällä verkostoitumis- ja virkistäytymistapahtumia. Viime vuosina HYLOlaiset ovat vierailleet mm. Tytyrin kaivoksessa Lohjalla, Hietaniemen hautausmaalla tunnettujen yliopistolaisten haudoilla, Isosaaressa ja Helsingin observatoriossa! HYLO on aktiivinen yhteisö, johon liittyminen on loimulaiselle täysin ilmaista. HYLOlaiset löydät myös Facebookista!

Radiokemistit 

Yhdistyksen tärkein ja pääasiallinen tarkoitus on luoda yhteenkuuluvuutta radiokemistien ja radiokemian parissa työskentelevien henkilöiden kesken. Yhdistyksen vahvuutena ovat sen jäsenet monilta eri yhteiskunnan osa-alueilta, niin yritysmaailmasta, yliopistoista kuin julkisilta toimijoilta kuten yliopistosairaaloista. Näin ollen yhdistys yhdistää radiokemistejä, jotka opiskelun jälkeen usein jakaantuvat useisiin työpaikkoihin. 

Lisäarvoa jäsenyyteen – liity Loimun jäsenyhdistykseen

Loimussa on yli 40 erilaista jäsenyhdistystä, jotka tarjoavat jäsenilleen aktiivista toimintaa, kuten retkiä, seminaareja ja koulutuksia. Osa yhdistyksistä on alueellisia, osa työpaikka- tai toimialakohtaisia. Yhdistysten toimintaa rahoitetaan Loimun myöntämällä yhdistysavustuksella ja osallistumismaksuilla. Lisäksi osalla jäsenyhdistyksistä on oma, Loimun jäsenmaksusta erillinen pieni jäsenmaksunsa. Jäsenyhdistyksiin liittyminen on helppoa. Voit ilmoittaa halustasi liittyä jäsenyhdistykseen Loimun jäsensivuston verkkoasioinnin kautta. Jäsenyhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi ja palaa sinulle asiaan. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)