Loimun urapalvelut vinkkaa!

Petra Bedda, uravalmentaja ja Suvi Liikkanen, urapalvelupäällikkö.

Tutkittua tietoa alasi työllistymisestä

Loimulaiset työskentelevät yli 1 300 eri työnantajan palveluksessa ja työnimikkeitäkin löytyy yli 1 000! On siis hyvä pohtia ja opintojen aikana, millaisia töitä haluat tehdä. Verkkosivuillemme on kerätty tyypillisimpiä uramahdollisuuksia alojemme valtavasta kirjosta. Vinkkejä löydät verkkosivuiltamme Työllistyminen ja uravaihtoehdot -osiosta.

Urapalvelumme käytössäsi jo opintojen aikana

Urapalvelumme tarjoavat sinulle esimerkiksi oman alasi avoimet työpaikat koottuna yhdelle sivulle ja yli 100 työelämätapahtumaa. Henkilökohtaista palvelua saat esimerkiksi mentoroinnin sekä työnhakemuksen, ansioluettelon ja LinkedIn-profiilin kommentointipalveluiden kautta. Valmistuville tarjolla on Valmiina työelämään -verkkovalmennus.

Verkostoidu kasvokkain tai kotisohvalta

Opinnot ovat oiva hetki tutustua uusiin ihmisiin. Moni heistä voi tulevaisuudessa olla työkaverisi, esihenkilösi, alaisesi, asiakkaasi tai toimeksiantajasi. Osallistu sinua kiinnostaviin tapahtumiin ja Loimun jäsenyhdistystoimintaan. Siellä tapaat ihmisiä yli oppiaine- ja kampusrajojen. Verkostoidu rohkeasti myös LinkedInissä jo opintojen aikana, niin saat palvelusta enemmän irti, kun työelämään siirtyminen lähestyy.

Loimuavin terkuin,
Suvi ja Petra

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)