Loimun yhdistystoiminnasta kavereita, oppeja ja kokemuksia

Keskeinen osa loimulaisuutta ovat paikallisyhdistykset, jotka järjestävät jäsenilleen toimintaa ja ovat oivaa maaperää verkostoitumiselle. Opiskelijayhdistyksiä Loimussa on kahdeksan – yksi jokaisella loimulaisella kampuksella: Helsingissä Viikissä ja Kumpulassa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa ja Oulussa. 

Opiskelijoita Loimun 5v juhlatulilla Turussa 7.9. Ylhäällä vasemmalla Alisa Varjonen ja oikealla Turun kampuspromoottori Aliisa Wahlsten, alhaalla vasemmalla Maisa Pikkarainen ja oikealla Kirsi Pääkkönen. 

Yhdistykset valitsevat syksyisin uuden hallituksen ja tämä onkin oiva hetki hypätä mukaan järjestötoimintaan. Pääset tutustumaan uusiin mahtaviin tyyppeihin, opit työelämässäkin kullan arvoisia taitoja ja ennen kaikkea järjestötoiminta on kivaa tasapainoa opinnoille. 

Yhdistysten lisäksi opiskelijat ovat näkyvillä Loimun opiskelijatoimikunnassa. Jokainen opiskelijayhdistys valitsee kaksi edustajaa opiskelijatoimikuntaan ja tämä onkin oiva suunta paikallisen yhdistystoiminnan lisäksi päästä kartuttamaan taitojaan. Jotta opiskelijoiden ääni kuuluu Loimussa läpi hallinnon, on muun muassa Loimun hallituksessa ja valtuustossa opiskelijaedustajat. 

Kiinnostaako loimulaisuus, työelämävalmiuksien edistäminen ja valtakunnallinen opiskelijatoiminta? Lähde mukaan Loimun paikallisyhdistyksen toimintaan tänä syksynä mukaan ja anna loimulaisuuden viedä menneessään! Ammattiliiton poikkitieteellisempi järjestötoiminta voi avartaa kaveripiiriä ja näkemystä ainejärjestötoimintaa laajemmalle. Enemmän kavereita on enemmän kivaa! 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)