Tutustu paikalliseen opiskelijatoimintaan ja  lähde mukaan!

Loimun opiskelija – Jyväskylä

Jyväskylä

Loimun opiskelijat – Jyväskylä on nimensä mukaisesti Jyväskylässä toimiva yhdistys, jonka toimintaa pyörittävät jyväskyläläiset luonnontieteiden opiskelijat. Yhdistyksen toiminnan tärkein tavoite on tarjota Jyväskylän luonnontieteiden alan opiskelijoille ajankohtaista tietoa ja osaamista työelämään liittyen. Lisäksi yhdistys tiedottaa Loimun ajankohtaisista asioista ständeillä, joiden ominaispiirteeksi on muodostunut kahvi ja itse leivotut leivonnaiset. Ständien lisäksi yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, koulutuksia sekä kursseja, joissa pääsee tutustumaan muihin loimulaisiin!

IG: @loimujkl

Loimun opiskelijat – Viikki ry (LoVi)

Viikki

Loimun opiskelijat – Viikki ry (LoVi) on Loimun opiskelijajärjestö Viikin kampuksella. Järjestämme työelämätoimintaa ja tapahtumia sekä tuemme loimulaisten alojen ainejärjestöjä. LoVin jäsenet opiskelevat biologiaa, molekyylibiotieteitä, ympäristötieteitä, ympäristötaloutta tai metsätieteitä. 

LoVi on mainio paikka poikkitieteelliselle verkostoitumiselle ja tavoitteenamme on saada järjestömme hallitukseen monipuolisesti eri vaiheissa opintoja olevia eri alojen opiskelijoita. LoVin tapahtumissa tärkeintä on hyvä ilmapiiri ja opiskelijoiden yhteisöllisyys. 

IG: @loimuviikki

LuOpiO

Oulu

LuOpiO on Oulussa toimiva Loimun opiskelijayhdistys, johon kaikki luonnontieteiden opiskelijat ovat tervetulleita. Kanssamme pääset toteuttamaan perinteisiä ja suunnittelemaan uusia tapahtumia sekä tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin oman kiltasi ulkopuolelta. Tyypillisimpiä tapahtumiamme ovat ständit yliopistolla sekä erilaisissa opiskelijatapahtumissa. Ständien lisäksi järjestämme uusien iltoja, nuotioiltoja, keilausta sekä rasteja. Järjestämme ohjelmaa myös Jouluristeilyn bussimatkalle!

IG: @luopiory

Kuopio LoK

Kuopio

Olemme Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen lämminhenkinen yhteisö, Loimun opiskelijat Kuopio LoK. Pidämme opinto-vuoden aikana infoständejä kuukausittain vaihtuvilla teemoilla. Keväällä suurin tapahtumamme on Wabubrunssi ja syksyllä pikkujoulut. Järjestämme myös sitsejä, saunailtoja, fuksikeilausta, koulutuksia sekä verkostoitumistapahtumia eri yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi olemme mukana järjestämässä vuosittaista Luoti–päivää eli luonnontieteilijöiden työelämäpäivää, joka kokoaa yhteen alojen opiskelijat ja yritykset Kuopiossa ja Joensuussa!

IG: @loimunopiskelijatkuopio

Loimun akateemiset Tampereella ry, Latte ry

Tampere

Loimun akateemiset Tampereella ry, Latte ry, on Tampereen yliopistolla toimiva yhdistys, joka palvelee sekä loimulaisia opiskelijoita että työntekijöitä. Loimulaisia ovat esimerkiksi Spatikan, Biopsin ja Luupin opiskelijat. Latten tapahtumiin kuuluu LinkedIn-koulutuksia, urailtoja ja poikkitieteellisiä sitsejä. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

IG: @loimutre

Loimun Opiskelijat – Turku ry eli LoimuTKU

Turku

Me olemme Loimun Opiskelijat – Turku ry eli tutummin LoimuTKU. Järjestämme opiskelulle vaihtoehtoista toimintaa sitsien, metsäretkien ja vaikka pizzailtojen muodossa sekä tuemme työnhakua esimerkiksi CV-piirissä. Meidät voi bongata myös alojemme rastikierroksilta tai työelämäilloista. Tule ihmeessä moikkaamaan ja liity mukaan meidän loimuavaan porukkaan, lupaamme hauskuustakuuden yli ainerajojen!

IG: @loimutku

 JOLO eli Loimun opiskelijat Joensuu

Joensuu

Me olemme JOLO eli Loimun opiskelijat Joensuu. JOLOssa olemme kaikki yhtä suurta perhettä. JOLOlaisia ovat muun muassa Mikrovilluksen, JMYO:n, Tombolon, Bunsenin, Epsilonin ja Skriptin opiskelijat.  Keväällä meillä oli toiminnassa aika hässäkkää, kun hallituskokoonpano vaihtui kerralla kokonaan keltanokkiin. Nyt syksyllä olemme kuitenkin saaneet JOLO:n liekin palamaan entistä kirkkaampana ja tuomaan yhdistyksen nimen LuMet-opiskelijoiden mieliin. 

IG: @loimujoensuu

Loimun opiskelijat – Kumpula ry eli KuLo

Olemme Loimun opiskelijat – Kumpula ry, tuttavallisemmin KuLo. Toimimme Helsingissä Kumpulan matemaattis-luonnontieteellisellä kampuksella. Toiminamme käynnistyi heti Loimun perustamisen jälkeen viisi vuotta sitten. Järjestöllämme on perinteenä järjestää pizzailtoja, joissa puhumme matalalla kynnyksellä työelämäteemoista pizzan ääressä. Meillä on jo Loimun edeltäjien aikana syntyneet juuret ja tämän vuoksi pizzailtamme ovatkin jo pitkä perinne kampuksellamme. Pyrimme myös keksimään uusia perinteitä ja aktiviteetteja, joilla lisätä opiskelijoiden verkostoja ja työelämätietämystä.

IG: @loimukumpula

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)