Tutustu työnantajiin ja oivalla mahdollisuutesi Urafoorumissa

Tervetuloa Loimun ja Metsäylioppilaiden järjestämään Urafoorumiin 28.10. torstaina
klo 17–19! Urafoorumissa pääset tapaamaan metsäalan työnantajia ja pohtimaan omaa osaamistasi urapalveluidemme avulla.

Loimun urapalveluiden ohjauksessa pääset luomaan oman osaamispuusi. Osaamispuu on osaamisprofiilisi, joka sisältää sen, minkälaista ammatillista osaamista ja henkilökohtaisia vahvuuksia sinulla on, sekä sen, mitkä ovat arvosi ja mikä juuri sinua motivoi. Työpajat järjestetään kolmessa osassa, joten voit valita aihealueen, johon haluat erityisesti keskittyä. Tai osallistua kaikkiin työpajoihin ja täydentää puusi valmiiksi! Osaamisprofiilisi auttaa sinua työnhaussa ja urasi suunnittelussa.

Urafoorumissa pääset tutustumaan metsäsektorin mielenkiintoisiin työnantajiin! Ständit ovat auki klo 17–19. Mukaan ovat ilmoittautuneet ainakin Metsäkeskus, AFRY, UPM, Metsägroup, Stora Enso, Metsähallitus sekä maa- ja metsä­talousministeriö. Vastauksia odotellaan vielä lukuisilta muilta työnantajilta.

Tilaisuus on osa Suomen Metsäyhdistyksen järjestämiä Metsäpäiviä. Urafoorumi on avoin ja maksuton tilaisuus, johon et tarvitse Metsäpäivien lippua. Metsäpäivät järjestetään koronatilanteesta riippuen Clarion Hotel Helsingissä tai etätapahtumana.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterimme kautta!

www.loimu.fi/tapahtumakalenteri

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)