Uusi jäsenetu: Eduhouse kouluttaa projekti­taidot ja ohjelmointiosaamisen kuntoon!

Loimun jäsenille on ollut syyskuusta lähtien ilmaisessa testikäytössä koulutustalo Eduhousen Projektinhallinta ja visualisointi -koulutukset että Tietokannat ja ohjelmointi -koulutukset.

Loimun jäsenille on ollut syyskuusta lähtien ilmaisessa testikäytössä koulutustalo Eduhousen Projektinhallinta ja visualisointi -koulutukset että Tietokannat ja ohjelmointi -koulutukset. Etu on mittava, sillä yksittäisen koulutuksen arvo on 400–1200 euroa, ja syksyn aikana loimulaisille on ollut tarjolla noin 20 erilaista koulutusta. 

– Olemme tarjonneet aiemminkin suosittuja ammatillista kehittymistä tukevia projektinhallintaan ja laadunhallintaan liittyviä koulutuksia. Nyt halusimme lisätä lyhyempien projektikoulutusten, IT-työkalujen sekä tietokanta ja ohjelmointiosaamista kasvattavien koulutusten tarjontaa. Meille Loimussa on tärkeää huolehtia jäsentemme osaamisen kehittymisestä ja menestyksestä työelämässä. Kokeilu on osoittanut, että Eduhousen koulutukset on otettu innostuneesti vastaan, ja niinpä ne tulevat olemaan tarjolla myös ensi vuonna vielä laajempana tarjontana, sanoo Loimun urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen

Katso lisätiedot www.loimu.fi/tapahtumat

Vielä ehtii loppuvuoden koulutuksiin:

  • Teams, Planner ja MS Project – tehoa projektien hallintaan 7.12.2023
  • Projektinhallinta 1 – perusteet 7.12.2023
  • Projektinhallinta 2 – aikataulutus ja dokumentointi 8.12.2023
  • Projektinhallinta 3 – riskienhallinta ja viestintä 14.12.2023
  • Projektinhallinta 4 – projektipäällikön työnkuva ja kehykset 15.12.2023
  • SQL – perusteet 12.–13.12.2023
  • Saavutettavuus – verkkosivut 15.12.2023
  • Python – perusteet 19.–20.12.2023

Palaute jäseniltä Eduhousen koulutuksista

Halusin käydä Eduhousen SQL-perusteet kurssin, jotta saisin siitä lisäapua työnhakuun. SQL on minulle tuttu yliopiston peruskursseilta, mutta halusin vahvistaa tätä taitoa, ja samalla tuoda mahdollisille tuleville työnantajille konkreettisesti ilmi, että ylläpidän taitojani. Kurssi soveltuu myös semmoisille ihmisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta SQL:stä tai ohjelmoinnista.”

Oskari Saarimäki

Eduhousen SQL-perusteet kurssi opetti erinomaisesti alkeet luentojen ja harjoitusten muodossa. Kurssimateriaali kattoi luennot, harjoitukset, harjoitusten esimerkkivastaukset ja lisämate­riaalin. Ainoa puute kurssissa oli tekoälyn jättäminen pois opetuksesta.”

Osallistuja SQL – perusteet -koulutuksessa

Teams tarjoaa paljon hyödyllisiä ulottuvuuksia, joista nyt on tietoisempi. Ei vain tiedostojen jakamista ja tiedostojen yhteismuokkaamista, vaan mahdollisuuksia on vaikkapa juuri tehtävienhallintaan.”

Osallistuja Teams, Planner ja MS Project -koulutuksessa

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)