Hakutulokset

Lehden etusivulle

102 tulosta

19.2.2021

Kolumni: Aina kannattaa hakea

Lopputalvi ja alkukevät ovat monelle opiskelijalle stressaavaa aikaa, sillä opintojen ohella täytyy hakea kesätöitä. Hakemusten kirjoittaminen voikin joskus tuntua täysin turhalta.

19.2.2021

Millainen alku, sellainen polku

Uran alku avaa polkua joskus suoraviivaisesti, toisinaan mutkan kautta. Hanttihommatkin voivat osoittautua siunaukseksi.

19.2.2021

Pehmeätkin taidot vievät eteenpäin työelämässä

Työmarkkinoille pääsy ja niillä eteneminen eivät ole pelkästään kiinni pätevyyttä osoittavista papereista tai ammattiosaamisesta. Yhä tärkeämpiä ovat pehmeät taidot kuten yhteistyökyky ja joustavuus.

19.2.2021

Työnhaussa taidotkin lasketaan!

Työnhaku edessä, mutta miten saada työtä, jos ei ole vielä kertynyt oman alan työkokemusta? Ja miten saada kokemusta, jos ei ole työtä?

18.2.2021 Nyt

Virukset avuksi bakteerien taltuttamiseen

Bakteriofagit on tunnettu 1800-luvulta alkaen ja niitä on käytetty myös hoidoissa ainakin Venäjällä ja Itä-Euroopassa. Lääketieteen valtavirrassa fagit jäivät kuitenkin antibioottien varjoon 1950-luvulta lähtien.

17.2.2021 Työelämä

Rekrypaneeli Meet&Greet

Kymmenen akavalaisen liiton yhteisen yhdistyksen Työnhakuveturin tapahtumassa keskusteltiin rekrytoinnista ja suorahausta. Ammattirekrytoijat vastasivat työnhakijoita askarruttaneisiin kysymyksiin.