Opiskelijat

Tervetuloa Loimun opiskelijoiden sivuille!

Mikä Loimu?

Loimun jäsenet opiskelevat ja työskentelevät ihmiskunnan hyvinvoinnin ja maapallomme tulevaisuuden kannalta avainaloilla – mm. ympäristön tutkimuksessa ja -suojelussa, lääke- ja muun kemianteollisuuden yrityksissä tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä, metsäteollisuuden ja –talouden aloilla sekä biotalouteen liittyvissä tehtävissä. Jäsenistöömme kuuluu niin fyysikoita, kemistejä, matemaatikoita, tilastotieteilijöitä, biotieteilijöitä kuin ympäristötieteen ammattilaisia, metsänhoitajia ja muita luonnontieteiden, ympäristötieteiden sekä metsätieteiden taitajia.

Opiskelijatoiminnasta

Loimulla on aktiivista opiskelijatoimintaa jokaisella yliopistokampuksella, jossa opetetaan luonnontieteitä, ympäristötieteitä tai metsätieteitä. Liiton jäsenistä noin puolet on luonnontieteilijöitä ja puolet ympäristö- ja metsätieteilijöitä: opiskelijatoimintamme on siten poikkitieteellistä ja monipuolista, aine- ja tiedekuntarajat ylittävää ja ennen kaikkea tulevaisuuteen tähtäävää. Hauskanpidon ja uusien ystävyyksien lomassa tulee opittua niin työelämän saloista kuin siitä, miltä mm. Se Hyvä CV näyttää.

Mitä sinä hyödyt siitä?

Lyhyesti voisi laukoa kolme kovaa kohtaa:

(a) opit työelämässä arvostettuja taitoja, kuten projektihallintaa sekä esiintymis- ja yhdistystaitoja,

(b) opit markkinoimaan omaa osaamistasi sekä

(c) saat siinä ohessa mahtavia ystäviä ja tulevia työelämän kontakteja.

Onpahan pariskuntiakin täällä syntynyt. Vähintäänkin tulevaisuuden verkoston linkkejä ja työnantajaideoita, satunnaisesti jopa töitä ja työnantajia, kun on kontaktia ottanut eri toimien yhteydessä yrityksiin ja eri alan ammattilaisiin. Mukaan voi hypätä esimerkiksi paikallisopiskelijatoiminnan kautta, Loimun toimielinten opiskelijaedustajapaikkojen tai jopa korkeimman päättävän ryhmän eli Loimun valtuuston ja hallituksen kautta. Toiminta on aina sen kokoista ja laajuista kuin mitä itse sen haluaa olevan ;) 

Näiltä sivuilta löydät tietoa muun muassa:

  • Loimun opiskelijatoiminnasta: mitä, missä, milloin, miksi?
  • Mitä urapalveluita: mitä CV:seen, LinkedIniin; miten markkinoida omaa osaamistasi?
  • Mitä kaupungissasi ja Suomessa tapahtuu opiskelijasaralla ja työelämässä: tsekkaa Facebook, linkkiä mm. tässä ;)

Mikäli sinulla on kysyttävää oman alasi työllisyydestä, kesätöistä tai Loimun opiskelijatoiminnasta, älä epäröi ottaa yhteyttä Loimun asiamiehiin!

 Ajankohtaista

Kampuspromoottorit opiskelijayhdistysten tukena!

Loimun opiskelijatoiminnan tukena on vuoden alusta saakka ollut neljä kampuspromoottoria - yksi Joensuussa, yksi Turussa, yksi Oulussa ja yksi Jyväskylässä. Pikanttina lisänä toiminnassa myös klassikot opiskelija-asiamiehet toimistolla ja valtakuntaa kiertämässä. Ota toki yhteyttä paikkakuntasi kampuspromoottoriin tai toimiston opiskelija-asiamiehiin, jos opiskelijamaailma tai tuleva työelämä kiinnostaa!

Yhteystiedot mm. täällä.

 

Vinkkejä kesätyöhakuun!

Loimu aloittaa vuotensa tyylillä! Viilataan urataitosi huippuunsa: CV-kikat, LinkedIn, työsopimukset, oman osaamisen markkinointi - käydään yhdessä läpi, mitä näissä oikein kannattaisi huomioida! Pistä viestiä asiantuntijoillemme osoitteeseen urapalvelut (at) loimu.fi.

 
 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

© 2017 Loimu