Opiskelijat

Tervetuloa Loimun opiskelijoiden sivuille!

Mikä Loimu?

Loimun jäsenet opiskelevat ja työskentelevät ihmiskunnan hyvinvoinnin ja maapallomme tulevaisuuden kannalta avainaloilla – mm. ympäristön tutkimuksessa ja -suojelussa, lääke- ja muun kemianteollisuuden yrityksissä tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä, metsäteollisuuden ja –talouden aloilla sekä biotalouteen liittyvissä tehtävissä. Jäsenistöömme kuuluu niin fyysikoita, kemistejä, matemaatikoita, tilastotieteilijöitä, biotieteilijöitä kuin ympäristötieteen ammattilaisia, metsänhoitajia ja muita luonnontieteiden, ympäristötieteiden sekä metsätieteiden taitajia.

Miksi liittyä Loimun opiskelijajäseneksi?

Rahanarvoisia jäsenetuja ja -palveluita

Loimun opiskelijajäsenenä et jää ikinä yksin työnhaun tai työelämään liittyvien kysymyksien kanssa! Loimun urapalveluiden kautta saat apua oman osaamisen tunnistamiseen, työnantajien ja -tehtävien kartoittamiseen, työnhakupapereiden laatimiseen ja palkkasuosituksen hahmotteluun. Työpaikalla autamme esimerkisi työsopimuksen tarkistuksessa, luottamusmiesverkoston kautta ja ennakoivasti kulisseissa neuvottelemalla. Kun me teemme työmme hyvin, voit keskittyä itse työntekoon.

Lue lisää jäseneksi liittymisestä

Aktiivinen opiskelijatoiminta

Loimulla on aktiivista opiskelijatoimintaa jokaisella alojemme korkeakoulukampuksella. Liittomme jäsenistö on poikkitieteellistä ja toimintamme monipuolista, aine- ja tiedekuntarajat ylittävää ja ennen kaikkea tulevaisuuteen tähtäävää. Hauskanpidon ja uusien ystävyyksien lomassa tulee opittua niin työelämän saloista kuin siitä, miltä mm. Se Hyvä CV näyttää.

Lue lisää opiskelijatoiminnasta

 

 

 

 

Sivua päivitetty 22.1.2020

 Ajankohtaista

Vinkkejä kesätyöhakuun!

Loimu aloittaa vuotensa tyylillä! Viilataan urataitosi huippuunsa: CV-kikat, LinkedIn, työsopimukset, oman osaamisen markkinointi - käydään yhdessä läpi, mitä näissä oikein kannattaisi huomioida! Pyydä palautetta ansioluettelostasi ja hakemuksestasi kesätyönhakua varten osoitteesta henri.annila (at) loimu.fi.

 

Tutustu Loimun opiskelijoiden työmarkkina-tutkimukseen!

Tutkimuksen keskeiset tulokset löydät täältä.

 

Kampuspromoottorit opiskelijayhdistysten tukena!

Loimun opiskelijatoiminnan tukena toimii seitsemän kampuspromoottoria. Ota toki yhteyttä paikkakuntasi kampuspromoottoriin tai toimiston opiskelija- ja järjestökoordinaattoriin, jos opiskelijamaailma tai tuleva työelämä kiinnostaa!

Yhteystiedot mm. täällä.

 
 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu