Loimun jäsenyhdistykset esittäytyvät – tervetuloa mukaan toimintaan!

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimussa on laaja jäsenyhdistysten verkosto. Jäsenyhdistystoiminnan tavoitteena on Loimun jäsenille suunnattu aktiivinen ja jäsenlähtöinen matalan kynnyksen paikallistoiminta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Loimun yli 40 jäsenyhdistystä tarjoavat monipuolista tekemistä eri alojen ja alueiden loimulaisille! Alueellisia jäsenyhdistyksiä on 14, niiden toiminta keskittyy tietylle maantieteelliselle alueelle. 21 toimiala- ja työpaikkakohtaista yhdistystä toimivat tietyllä toimialalla tai työpaikalla työskentelevien loimulaisten yhdyssiteenä. Kahdeksan opiskelijayhdistystämme toimivat yliopistokampuksilla. 

Hämeen metsänhoitajat

Yhdistys on perustettu vuonna 1927 ja se toimii akateemisten, yliopistoissa koulutettujen metsäalan asiantuntijoiden alueellisena yhdistyksenä. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaista vapaa-ajan toimintaa, retkiä ja tarjoaa luontoelämyksiä omistamansa Saaresmajan ympäristössä.  Kuhmoisissa sijaitseva Saaresmaja ympäristöineen tarjoaa hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, metsästykseen ja kalastukseen. Mökkiä vuokrataan jäsenille.

Turun Yliopistojen Loimu / Åbo Universitetens Loimu rf 

Turun yliopistojen Loimu toimii Turun yliopiston ja Åbo Akademin työntekijöiden paikallisjärjestönä. Yhdistyksen tavoite on turkulaisen yliopistoyhteisön ja sen jäsenten hyvinvoinnin kehittäminen. Tarjoamme jäsenillemme aktiivista, matalan kynnyksen paikallistoimintaa. Jäsenyys on maksuton ja jäsenetuihin lukeutuvat vapaa osallistuminen mm. infotilaisuuksiin, koko perheen tapahtumiin sekä verkostoitumismahdollisuuksia. TY Loimu toimii myös tiedonkulun linkkinä jäsenten ja liiton välillä.

Loimun opiskelijat – Jyväskylä

Yhdistys on Jyväskylän paikallinen opiskelijayhdistys, jonka tärkein tehtävä on luonnontieteiden opiskelijoiden tavoittaminen sekä opiskelijoiden työelämätaitojen lisääminen Jyväskylän kampuksilla. Yhdistys tuo luonnontieteiden opiskelijoille työelämään liittyvää tärkeää ja ajankohtaista tietoa. Lisäksi yhdistys jakaa Loimun kuulumisia ja järjestää infopisteitä, tapahtumia sekä kursseja. Yhdistyksen tunnistaa limenvihreistä kuksista ja tuoreiden leivonnaisten tuoksusta.

THL:n luonnontieteilijät

Tuemme THL:ssä ja muualla toimivien eri alojen luonnontieteilijöiden verkostoitumista. Teemme tutustumiskäyntejä työpaikoille, joilla työskentelee luonnontieteilijöitä ja isännöimme itse sisarjärjestöjemme vierailuja THL:ään. Järjestämme jäsenillemme myös muuta virkistystoimintaa. Pidämme yllä yhteyksiä jäsentemme ja työnantajan välillä järjestämällä mm. kyselytunteja. Henkilöstön edunvalvontaan osallistumme luottamusmiesten välityksellä.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)