Loimun jäsenyhdistykset esittäytyvät – tervetuloa mukaan toimintaan!

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimussa on laaja jäsenyhdistysten verkosto.

Jäsenyhdistystoiminnan tavoitteena on Loimun jäsenille suunnattu aktiivinen ja jäsenlähtöinen matalan kynnyksen paikallistoiminta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Loimun yli 40 jäsenyhdistystä tarjoavat monipuolista tekemistä eri alojen ja alueiden loimulaisille! Alueellisia jäsenyhdistyksiä on 14, niiden toiminta keskittyy tietylle maantieteelliselle alueelle. 21 toimiala- ja työpaikkakohtaista yhdistystä toimivat tietyllä toimialalla tai työpaikalla työskentelevien loimulaisten yhdyssiteenä. Kahdeksan opiskelijayhdistystämme toimivat yliopistokampuksilla. 

Vuoden 2022 aikana esittelemme monipuolista jäsenyhdistyskenttäämme Loimu-lehdessä, jäsenkirjeissä ja somessa. Kaikkiin jäsenyhdistyksiimme voit tutustua osoitteessa www.loimu.fi/jasenyhdistykset.

VTT:n Loimu

VTT Loimu ry toimii VTT Oy:ssä työskentelevien jäsentensä edunvalvojana ja vahvistaa jäsentensä yhteenkuuluvuutta. Yhdistys järjestää mm. kokouksia, esitelmätilaisuuksia sekä ammatillisia retkeilyjä. Yhteistyötä tehdään muiden akavalaisten jäsenten kanssa, ja VTT Loimu ry on jäsenyhdistys VTT-Akava ry:ssä.

VTT on yritys, jonka toiminnan tavoitteena on tutkimuksen ja teknologioiden avulla tuottaa uusia ratkaisuja suomalaisen yhteiskunnan sekä asiakasyritysten käyttöön.

Loimu Pohjois-Savo

Järjestämme ammatillisia tapahtumia, koulutus- ja virkistystilaisuuksia. Kaikki jäsenemme kuuluvat Loimuun ja asuvat tai työskentelevät Pohjois-­Savossa. Jäsenemme toimivat sekä julkisella että yksityisellä sektorilla (esim. UEF, THL, TTL, KYS, GTK, LUKE, ELY-keskus, Savonia-amk, ISLAB, yritykset). Toimimme yhteistyössä jäsenistön etuja tukevien yhdistysten kanssa. 

Meillä ei ole jäsenmaksua. Tervetuloa joukkoomme!

Lisäarvoa jäsenyyteen – liity Loimun jäsenyhdistykseen

Loimussa on yli 40 erilaista jäsenyhdistystä, jotka tarjoavat jäsenilleen aktiivista toimintaa, kuten retkiä, seminaareja ja koulutuksia. Osa yhdistyksistä on alueellisia, osa työpaikka- tai toimialakohtaisia. Yhdistysten toimintaa rahoitetaan Loimun myöntämällä yhdistysavustuksella ja osallistumismaksuilla. Lisäksi osalla jäsenyhdistyksistä on oma, Loimun jäsenmaksusta erillinen pieni jäsenmaksunsa. Jäsenyhdistyksiin liittyminen on helppoa. Voit ilmoittaa halustasi liittyä jäsenyhdistykseen Loimun jäsensivuston verkkoasioinnin kautta. Jäsenyhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi ja palaa sinulle asiaan. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)