Mentorointi tarjoaa antoisan matkan omannäköisen urapolun alkuun

”Mentoroinnin avulla kirkastin tavoitteitani ja otin tärkeitä askelia niitä kohti.” Näin kuvaa yksi vuoden 2022 ohjelman aktoreista ohjelman merkitystä itselleen.

Työelämään siirtymisen tukena voi hyödyntää mentorointia – kollegiaalista luottamuksellista suhdetta, jossa voi pohtia ääneen työelämässä mietityttäviä asioita. Mentoroinnilla voi jäsennellä omaa osaamista ja tulevaisuuden suunnitelmia, tai tutustua tiettyyn työnkuvaan. Aktorit kertovat kehittyneensä mentoroinnin aikana melko paljon, ja kokemuksena se on ollut hyvin merkityksellinen. Eräs vuoden 2022 ohjelman aktoreista kuvaa näin:

”Mentorointi on ollut antoisaa. Oli kiinnostavaa kuulla oman mentorin työpolusta ja käydä avointa ja rehellistä keskustelua työelämästä.”

Mentoroinnin myötä usein myös työnhakutaidot ja ammatilliset verkostot kasvavat. Satsaa tulevaisuuteesi ja tule mukaan noin vuoden mittaiselle tutkimusmatkalle! 

Hae mukaan 26.2. mennessä – katso hakuohjeet Loimun verkkosivuilta!

www.loimu.fi/mentorointi

Haemme myös mentoreita! 

Tarvitsemme tyypillisesti 5-10 aktoreiden toiveiden mukaista uutta mentoria ohjelman alkaessa. Mikäli olisit valmis keskustelemaan urastasi ja valinnoistasi, työelämän vaatimuksista, sekä pohtimaan aidosti aktorin uravaihtoehtoja ja henkilökohtaisia vahvuuksia, ottaisimme sinut mielellämme mentorlistallemme! Voit käydä merkitsemässä kiinnostuksesi mentorointiin verkossa Loimun jäsensivuilla omissa jäsentiedoissasi. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli tulee sopiva osuma!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)