Loimun opiskelija­toiminta pähkinänkuoressa

Moni väittää, että yhteydet ovat työelämän valuuttaa.

Esimerkkinä mainittakoon Casciaron, Ginon & Kouchakin artikkeli vuoden 2016 Harvard Business Review’ssa. Stanfordin entinen professori Krumblotzkin puhui kokemuksista, ohjatusta sattumasta. Mitä sinä saat tästä? Muutaman sanan.

Otetaan tilanteeseen hitusen konkretiaa. Ainejärjestöt ja killat, pienryhmäohjaaja- ja tuutoriryhmät, yhteisöt ja tilanteet. Ne ovat kehikoita. Samoin kuin Loimun opiskelijatoiminta. Osa hakee näistä CV-merkintöjä, osalle ne tuovat merkitystä päiviin, osalle tekemistä perjantai-illoille.

Loimussa voimme antaa sinulle paikan, jossa toteuttaa toiveitasi. Itsellesi sopivankokoisen kakunpalan.

Loimussa on paikka sinulle

Loimussa voimme antaa sinulle paikan, jossa toteuttaa toiveitasi. Itsellesi sopivankokoisen kakunpalan, joka konkretisoituu esimerkiksi joulukuisella kiitosillallisella, kun kiitämme kaikkia Loimun opiskelija-aktiiveja kuluneen vuoden toiminnasta.

Tammikuussa starttaamme kaikki yhdessä Helsingissä. Paikallisesti tapaamisia on hallituksien kokousten merkeissä läpi vuoden ainejärjestöjen ja kiltojen tapaan. On saunailtoja ja metsäretkiä, ekskursioita ja työelämätilaisuuksia. Korona-aikana etätoiminta voi olla korostunutta, mutta yhteisö pysyy.

Ponnista omalta kampukselta valtakunnalliseen toimintaan

Jokaisella Loimun opiskelijayhdistyksellä on kaksi edustajaa Loimun yliopistorajat ylittävässä opiskelijatoimikunnassa. Kiinnostuneet voivat hypätä seuraavalle tasolle Loimun eri toimikuntiin opiskelijaedustajaksi. Toimikuntia ovat esimerkiksi Loimun järjestöpalveluita kehittävä järjestötoimikunta, Loimu-lehden sisältöön vaikuttava toimitusneuvosto tai koulutuspolitiikan ja yliopistosektorin toimikunta. Voit myös hakea edustamaan kaikkia loimulaisia kanssaopiskelijoita Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan.

Jos haluat vaikuttaa enemmän Loimussa, voit asettua ehdolle Loimun valtuustovaaleissa, jotka pidetään neljän vuoden välein. Valtuusto kokoontuu muutaman kerran vuodessa. Valtuusto valitsee Loimulle hallituksen, joka puolestaan kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Hallitukseen nimetään aina opiskelijoiden edustaja. Jos nouset Loimun huipulle hallituksen puheenjohtajistoon, pääset mukaan Loimun työvaliokuntaan, joka valmistelee hallituksen esityksiä sekä muita hallituksen valtuuttamia tehtäviä liiton toiminnanjohtajan kanssa. 

Toivottavasti näemme myös sinun kanssasi haluamallasi tasolla Loimun toiminnassa. Riippumatta siitä, millä tasolla toimit, jokainen teko on arvokas!

Nähdään taas etänä tai liveyhteyksin! •

Mitä parhain terveisin,

Opiskelija- ja järjestökoordinaattorinne Toni

P.S. Lisätietoa Loimun opiskelijatoiminnasta ja sen mahdollisuuksista saat Loimun sivuilta www.loimu.fi/opiskelijat.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)