Kolumni: Ota käteesi hyvinvoinnin ja menestyksen avainnippu

Missiomme Loimussa on jäsenten hyvinvointi ja menestys ja tunnuslauseemme valoisamman tulevaisuuden tekijät. Ne tarkoittavat kaikkia Loimun jäseniä. Te tulette työskentelemään tärkeissä rooleissa aloilla, joiden merkitys ei vain Suomen, vaan koko ihmiskunnan valoisammalle tulevaisuudelle on suuri. Meidän tehtävämme on tuottaa teille hyvinvointia ja menestystä. 

Tämä vuosi on ollut meille kaikille poikkeuksellinen. Olemme kohdanneet uutta niin työ-, opiskelu- kuin siviilielämässä. Etätyötä, etäopiskelua, muutoksia työpaikoilla.

Edunvalvontamme ja palvelumme ovat osoittautuneet tässä epävarmassa ympäristössä entistäkin tärkeämmiksi. Palkka- ja työsuhde-edunvalvonnan lisäksi saat meiltä henkilökohtaista ura- ja juridista neuvontaa työasioissa. Hyödynnä myös omaa osaamista kehittäviä ja esimerkiksi työnhakutaitoja parantavia koulutuksiamme, sparrausta ja mentorointia. Tartu siis tilaisuuksiin ja edistä omaa hyvinvointiasi ja menestystäsi!

Loimulainen kampuspromoottorisi kertoo Sinulle mielellään lisää meistä ja myös opiskelijatoiminnastamme, johon on helppo lähteä mukaan. Loimussa on paljon mahdollisuuksia tehdä, nähdä ja tutustua uusiin ihmisiin. 

Me autamme teitä olemaan parhaita mahdollisia valoisamman tulevaisuuden tekijöitä. Arvomme, joiden mukaan tätä työtä teemme, ovat jäsenkeskeisyys, yhdenvertaisuus, rohkeus ja vastuullisuus. Nähdään ja ollaan yhteydessä!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)