Urapalvelut

Urapalveluita yksilöllisiin tarpeisiin

Loimun jäsenillä on käytettävissään urapalveluiden kokonaisuus, joka on räätälöity jäsenten tarpeisiin. Haluamme auttaa sinua menestymään tukemalla sinua urallasi ja työnhaussa.

Koulutukset ja webinaarit

Loimun jäsenille on tarjolla vuoden aikana yli 150 koulutustapahtumaa verkossa ja suurimmilla yliopistopaikkakunnilla! Osa koulutuksista järjestetään yhteistyöorganisaatioiden kautta. Koulutukset näkyvät verkkosivujen etusivun tapahtumakalenterissa. Tallenteet Loimun omista koulutuksista löytyvät jäsenintrasta, jonne pääset kirjautumaan omalla jäsennumerollasi.

Uraportaalin videokirjasto ja webinaarit

Sinulle on koottu kattava Loimun uraportaali, jonne kirjautumalla saat käyttöösi tiiviitä videovinkkejä uraan ja osaamiseen, työnhakuun, hyvinvointiin ja yrittäjyyteen. Videoita on jo yli 60 ja ne ovat vapaasti jäsenten katsottavissa!

Lisäksi Loimu tarjoaa jäsenilleen etuna UpPartnersin webinaarit - kirjaudu sisään ja valitse omasi UpPartnersin tarjonnasta! Teemoja on muun muassa työnhausta, hyvinvoinnista ja uusien mahdollisuuksien löytämisestä. Mikäli et ehdi webinaariin lähetysaikana mukaan, voit käyttää webinaarilippusi myös tallenteeseen. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi: www.urapalvelut.fi/loimu.

Uravalmennus

Henkilökohtaista uravalmennusta tarjotaan jäsenille UP Partners valmennusyrityksen kautta. Uraneuvonta kattaa työnhakuun, urasuunnitteluun ja omassa työssä kehittymiseen liittyviä teemoja. Virtuaalivalmennus tarjoaa konkreettisia työvälineitä, joiden avulla jäsentää tärkeimmät vahvuudet ja osaamisen. Kun itse osaat tunnistaa osaamisesi, vakuutat muut helpommin ja onnistut työssäsi useammin. Pystyt kohdentamaan työnhakusi tehtäviin, joihin sinulla on tarjota eniten lisäarvoa, ja pääset tekemään sinua kiinnostavaa ja motivoivaa työtä. Varaa neuvonta-aika osoitteessa www.urapalvelut.fi/loimu

Avoimet työpaikat

Loimun jäsenille sopivia avoimia työpaikkoja on koottu koulutussuunnittain Loimun avoimet työpaikat -sivulle ja yhteisiin Loimun avoimet työpaikat some-ryhmiin. Täydennämme verkkosivun automaattisia hakuja vielä meille työnantajalta tulevilla ilmoituksilla, ja täydennetyt listat näkyvät somessa Facebookissa, LinkedIn:ssä ja Twitterissä. Valitse kanava, jota seuraat aktiivisesti!

Työllistyminen ja palkat

Me liiton toimistolla neuvomme jäseniä sijoittumiseen ja palkkatasoon liittyvissä asioissa. Palkkatasoista saat vertailutietoa jäsenintran Palkkanosturin avulla. Voit pyytää myös toimiston urapalveluista apua oman palkkatoiveen määrittelyyn.

Myös työsopimukset kommentoidaan Loimun toimistolla. Voit ottaa yhteyttä oman sektorisi edunvalvonnasta ja neuvonnasta vastaavaan henkilöön.

Cv:stä ja työnhakemuksesta sekä LinkedIn-profiilista kommentteja

Työhakemus ja cv on hyvä luetuttaa toisella henkilöllä ennen dokumenttien toimittamista. Loimun jäsenet saavat asiantuntijakommentit sisällöstä ja kielenhuollon kysymyksistä sekä suomeksi että englanniksi.

LinkedIn-profiilin rakentaminen on pitkäjänteistä työtä, ja sen antama vaikutelma on tärkeä tekijä oman asiantuntijaprofiilin rakentamisessa, niin työnhaussa kuin muutenkin. Oman profiilin muokkaamisessa voi käyttää apuna henkilökohtaista kommentointipalvelua.

Tukea työnhakuun

Loimu tukee jäseniään työnhaussa vertaisryhmien kautta. Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Oulussa on aktiivisesti toimivat vertaisryhmät.

Mentorointi

Oman urapolun löytyminen voi olla haastavaa, ja vaatia keskusteluja alalla työskentelevien kanssa. Mikäli kaipaat tietoa, haluat rakentaa verkostoasi ja pohtia urasi suuntaa, mentorointi voi olla sinulle sopiva ratkaisu!


 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu