Urapalvelut

Urapalveluita yksilöllisiin tarpeisiin

Loimun jäsenillä on käytettävissään urapalveluiden kokonaisuus, joka on räätälöity jäsenten tarpeisiin. Toimiston lomien aikana urapalveluita on saatavilla osoitteessa www.urapalvelut.fi/loimu.

Koulutukset ja webinaarit

Loimu järjestää verkossa ja myös kaikilla yliopistopaikkakunnillaan uraan ja työnhakuun liittyviä koulutustilaisuuksia, joihin osallistuminen on jäsenille maksutonta. Koulutukset näkyvät verkkosivujen etusivun tapahtumakalenterissa. Tallenteet Loimun koulutuksista löytyvät jäsenintrasta, jonne pääset kirjautumaan omalla jäsennumerollasi.

Videokirjasto ja UpPartnersin webinaarit

Sinulle on koottu kattava Loimun uraportaali, jonne kirjautumalla saat käyttöösi tiiviitä videovinkkejä uraan ja osaamiseen, työnhakuun, hyvinvointiin ja yrittäjyyteen. Videoita on jo yli 60 ja ne ovat vapaasti jäsenten katsottavissa! Lisäksi Loimu tarjoaa jäsenilleen 4 ilmaista webinaaria UpPartnersin tarjonnasta - kirjaudu sisään ja valitse omasi UpPartnersin tarjonnasta! Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi: www.urapalvelut.fi/loimu.

Uravalmennus

Henkilökohtaista uravalmennusta tarjotaan jäsenille UP Partners valmennusyrityksen kautta. Uraneuvonta kattaa työnhakuun, urasuunnitteluun ja omassa työssä kehittymiseen liittyviä teemoja. Virtuaalivalmennus tarjoaa konkreettisia työvälineitä, joiden avulla jäsentää tärkeimmät vahvuudet ja osaamisen. Kun itse osaat tunnistat osaamisesi, vakuutat muut helpommin ja onnistut työssäsi useammin. Pystyt kohdentamaan työnhakusi tehtäviin, joihin sinulla on tarjota eniten lisäarvoa, ja pääset tekemään sinua kiinnostavaa ja motivoivaa työtä. Varaa neuvonta-aika osoitteessa www.urapalvelut.fi/loimu

Avoimet työpaikat

Loimun jäsenille sopivia avoimia työpaikkoja on koottu sivulle ja Loimun LinkedIn-ryhmään. Näissä julkaistaan eri työpaikkoja, ja työnhakijoiden on hyvä seurata molempia aktiivisesti. Luonnontieteilijöiden työpaikkoja on kootusti myös Facebookissa ja LinkedIn:ssä otsikolla Loimun avoimet työpaikat ja Twitterissä otsikolla Loimun työpaikat.

Työllistyminen ja palkat

Me liiton toimistolla neuvomme jäseniä sijoittumiseen ja palkkatasoon liittyvissä asioissa. Myös työsopimukset kommentoidaan Loimun toimistolla. Voit ottaa yhteyttä oman sektorisi asiamieheen.

Cv:stä ja työnhakemuksesta sekä LinkedIn-profiilista kommentteja

Työhakemus ja cv on hyvä luetuttaa toisella henkilöllä ennen dokumenttien toimittamista. Loimun jäsenet saavat asiantuntijakommentit sisällöstä ja kielenhuollon kysymyksistä sekä suomeksi että englanniksi.

LinkedIn-profiilin rakentaminen on pitkäjänteistä työtä, ja sen antama vaikutelma on tärkeä tekijä oman asiantuntijaprofiilin rakentamisessa, niin työnhaussa kuin muutenkin. Voit saada nyt uutena jäsenetuna kommentteja asiantuntijaprofiilisi rakentamiseen ja esittelyyn sekä asiantuntijuuden esille tuomiseen!

Tukea työnhakuun

Loimu tukee jäseniään työnhaussa vertaisryhmien kautta. Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Oulussa on aktiivisesti toimivat vertaisryhmät.

Mentorointi

Oman urapolun löytyminen voi olla haastavaa, ja vaatia keskusteluja alalla työskentelevien kanssa. Mikäli kaipaat tietoa, haluat rakentaa verkostoasi ja pohtia urasi suuntaa, mentorointi voi olla sinulle sopiva ratkaisu!


 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2018 Loimu