Jäsenasiat

Loimun jäsenkortti

Uudet Loimun jäsenet saavat liittoon liittymisen yhteydessä jäsenkortin, jolla voi tarvittaessa todistaa jäsenyyden. Jäsen voi valita, haluaako hän älypuhelimeen ladattavan mobiilijäsenkortin vai perinteisen muovikortin.

Jos et ole vielä ole tilannut mobiili- tai muovikorttia, voit tilata haluamasi kortin jäsenintranetin kautta. Kun olet kirjautunut jäsenintranetiin, klikkaa auki 'Muokkaa omia tietoja' ja kirjoita tilauspäivämäärä valintasi mukaan joko Tilaan mobiilijäsenkortin'-kenttään tai 'Tilaan muovisen jäsenkortin' -kenttään.

Jos olet valinnut mobiilikortin, käy tarkistamassa Loimun verkkosivujen jäsenintranetin kautta, että jäsenrekisterissä oleva puhelinnumerosi on oikein. Mobiilikortti lähetetään Matkapuhelinnumero-kentässä olevaan numeroon. Huom! Numero pitää ilmoittaa seuraavassa muodossa 040-1234567.

Tarvittaessa voit tilata mobiilikortin/muovisen jäsenkortin myös Loimun toimistolta puhelimitse numerosta 09 62268 510 tai sähköpostitse osoitteesta jasenasiat(at)loimu.fi.

Jäsenkortteja toimitetaan kerran kuukaudessa.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin jäsenkortista löydät täältä. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenasiat(at)loimu.fi.

Jos tarvitset todistuksen matkavakuutusta varten ennen jäsenkortin saapumista, voit tulostaa sen Jäsenintranetistä. Voit myös pyytää sen vakuutusyhtiö Turvasta, puh. 01019 5110. Lisätietoa vakuutuksesta (vakuutuksen sisältö, vakuutusehdot, tuoteseloste ja korvauksenhakuohjeet) www.turva.fi/loimu

 

 

Loimun sähköinen jäsenkortti

Loimun jäsenkortti toimii myös matkavakuutuskorttina. Jos et vielä ole saanut jäsenkorttia, voit pyytää paperisen matkavakuutustodistuksen Turvasta tai tulostaa lomakkeen Jäsenintranetistä.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2018 Loimu