Jäsenasiat

Loimun jäsenkortti 2019

Mobiilijäsenkortti

Loimun mobiilijäsenkortti on päivitetty vuodelle 2019. Olemme lähettäneet 30.12.2018 tekstiviestinä jäsenille linkin uuden mobiilijäsenkortin lataamiseksi. Viesti on lähetetty jäsenrekisterissä olevaan matkapuhelinnumeroon. Mobiilijäsenkortissa on tieto myös vapaa-ajan matkustajavakuutuksesta.

Uudet Loimun jäsenet saavat liittoon liittymisen yhteydessä jäsenkortin, jolla voi tarvittaessa todistaa jäsenyyden. Jäsen voi valita, haluaako hän älypuhelimeen ladattavan mobiilijäsenkortin vai perinteisen muovikortin.

Puuttuuko sinulta kokonaan jäsenkortti?

Ellei sinulla ole jäsenkorttia, voit tilata mobiilijäsenkortin tai perinteisen muovikortin Jäsenintranetin kautta.

Varmistathan Jäsenintranetin kautta, että sinulla on jäsenrekisterissä voimassa oleva matkapuhelinnumero. Voit kirjautua Jäsenintranetiin verkkosivujen www.loimu.fi oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta. Tunnus on jäsennumerosi, salasana on henkilötunnuksen loppuosa. Jos olet muuttanut salasanan, käytä luomaasi salasanaa. Ellet muista tunnuksiasi, voit tilata tunnuksesi kirjautumisikkunan oikeassa alareunassa olevan ”Unohditko tunnuksesi” -linkin kautta avautuvalla sivulla. Kirjautumistunnus lähetetään jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseesi. Mikäli tulee ongelmia, laita viesti jäsenpalveluun: jasenasiat (at) loimu.fi

Jäsenintranetissa kohdassa ”Selaa omia tietoja” voit tarkistaa puhelinnumerosi ja tarvittaessa päivittää sen kohdassa ”Muokkaa omia tietoja”, muista lopuksi tallentaa tieto sivun alareunassa olevan painikkeen kautta. Huom! Numero pitää olla seuraavassa muodossa: 040-1234567.

Tarvittaessa voit tilata mobiilikortin/muovisen jäsenkortin myös  sähköpostitse osoitteesta jasenasiat(at)loimu.fi.

Vanha mobiilijäsenkortti oli voimassa 31.12.2018 saakka, jonka jälkeen sitä ei voi käyttää. Poista myös vanha Lompakko-sovellus puhelimestasi.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin mobiilijäsenkortista löydät täältä.

Muovinen jäsenkortti

Nykyinen muovinen jäsenkortti on voimassa vuoden 2019 loppuun. Mobiilijäsenkortin lataustunnuksia ei lähetetä niille jäsenille, jotka ovat tilanneet muovisen jäsenkortin. Mikäli haluat siirtyä mobiilijäsenkorttiin, tee tilaus Jäsenintranetin kautta.

Jos tarvitset todistuksen matkustajavakuutusta varten ennen jäsenkortin saapumista, voit tulostaa sen Jäsenintranetistä kohdasta Lomakkeet. Voit myös pyytää sen vakuutusyhtiö Turvasta, puh. 01019 5110. Lisätietoa vakuutuksesta (vakuutuksen sisältö, vakuutusehdot, tuoteseloste ja korvauksenhakuohjeet) www.turva.fi/loimu


 Loimun jäsenkortti 2018

Jos sinulla oli muovinen jäsenkortti, se on voimassa myös vuoden 2019 loppuun.

 

 

 

Loimun sähköinen jäsenkortti

Loimun jäsenkortti toimii myös matkustajavakuutuskorttina. Jos et vielä ole saanut jäsenkorttia, voit tulostaa vakuutustodistuksen Jäsenintranetistä kohdasta Lomakkeet.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu