Jäsenasiat

Loimun jäsenkortti 2019

Mobiilijäsenkortti

Loimun mobiilijäsenkortti päivitetään vuodelle 2019. Korttiin tulee pieniä uudistuksia, joista tiedotamme myöhemmin. Lähetämme jäsenille uuden mobiilijäsenkortin kirjautumistunnuksen joulukuun aikana tekstiviestinä jäsenrekisterissä olevaan matkapuhelinnumeroon. Mobiilijäsenkortissa on tieto myös vapaa-ajan matkustajavakuutuksesta.

Varmistathan Jäsenintranetin kautta, että simulla on jäsenrekisterissä voimassa oleva matkapuhelinnumero. Voit kirjautua Jäsenintranetiin verkkosivujen www.loimu.fi oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta. Tunnus on jäsennumerosi, salasana on henkilötunnuksen loppuosa. Jos olet muuttanut salasanan, käytä luomaasi salasanaa. Ellet muista tunnuksiasi, voit tilata tunnuksesi kirjautumisikkunan oikeassa alareunassa olevan ”Unohditko tunnuksesi” -linkin kautta avautuvalla sivulla. Kirjautumistunnus lähetetään jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseesi. Mikäli tulee ongelmia, laita viesti jäsenpalveluun: jasenasiat (at) loimu.fi

Jäsenintranetissa kohdassa ”Selaa omia tietoja” voit tarkistaa puhelinnumerosi ja tarvittaessa päivittää sen kohdassa ”Muokkaa omia tietoja”, muista lopuksi tallentaa tieto sivun alareunassa olevan painikkeen kautta.

Vanha mobiilijäsenkortti on voimassa 31.12.2018 saakka, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti.

Muovinen jäsenkortti

Nykyinen muovinen jäsenkortti on voimassa myös ensi vuonna. Mobiilijäsenkortin lataustunnuksia ei lähetetä niille jäsenille, jotka ovat tilanneet muovisen jäsenkortin. Mikäli haluat siirtyä mobiilijäsenkorttiin, tee tilaus Jäsenintranetin kautta.

Puuttuuko sinulta kokonaan jäsenkortti?

Ellei sinulla ole jäsenkorttia, voit tilata jommankumman Jäsenintranetin kautta.

Jos tarvitset todistuksen matkavakuutusta varten ennen jäsenkortin saapumista, voit tulostaa sen Jäsenintranetistä. Voit myös pyytää sen vakuutusyhtiö Turvasta, puh. 01019 5110. Lisätietoa vakuutuksesta (vakuutuksen sisältö, vakuutusehdot, tuoteseloste ja korvauksenhakuohjeet) www.turva.fi/loimu


 Loimun jäsenkortti 2018

Uudet Loimun jäsenet saavat liittoon liittymisen yhteydessä jäsenkortin, jolla voi tarvittaessa todistaa jäsenyyden. Jäsen voi valita, haluaako hän älypuhelimeen ladattavan mobiilijäsenkortin vai perinteisen muovikortin.

Jos et ole vielä ole tilannut mobiili- tai muovikorttia, voit tilata haluamasi kortin jäsenintranetin kautta. Kun olet kirjautunut jäsenintranetiin, klikkaa auki 'Muokkaa omia tietoja' ja kirjoita tilauspäivämäärä valintasi mukaan joko Tilaan mobiilijäsenkortin'-kenttään tai 'Tilaan muovisen jäsenkortin' -kenttään.

Jos olet valinnut mobiilikortin, käy tarkistamassa Loimun verkkosivujen jäsenintranetin kautta, että jäsenrekisterissä oleva puhelinnumerosi on oikein. Mobiilikortti lähetetään Matkapuhelinnumero-kentässä olevaan numeroon. Huom! Numero pitää ilmoittaa seuraavassa muodossa 040-1234567.

Tarvittaessa voit tilata mobiilikortin/muovisen jäsenkortin myös Loimun toimistolta puhelimitse numerosta 09 62268 510 tai sähköpostitse osoitteesta jasenasiat(at)loimu.fi.

Jäsenkortteja toimitetaan kerran kuukaudessa.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin jäsenkortista löydät täältä. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenasiat(at)loimu.fi.

Jos tarvitset todistuksen matkavakuutusta varten ennen jäsenkortin saapumista, voit tulostaa sen Jäsenintranetistä. Voit myös pyytää sen vakuutusyhtiö Turvasta, puh. 01019 5110. Lisätietoa vakuutuksesta (vakuutuksen sisältö, vakuutusehdot, tuoteseloste ja korvauksenhakuohjeet) www.turva.fi/loimu

 

 

Loimun sähköinen jäsenkortti

Loimun jäsenkortti toimii myös matkavakuutuskorttina. Jos et vielä ole saanut jäsenkorttia, voit tulostaa vakuutustodistuksen Jäsenintranetistä.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2018 Loimu