Sähköposti

Loimu suosittelee, että yhdistykset ottavat käyttöön yhdistyksen oman sähköpostiosoitteen, joka säilyy samana, vaikka yhdistyksen hallituksen jäsenet vuosien saatossa vaihtuvatkin. Yhdistyksen sähköpostina voi käyttää esim. Googlen tarjoamaa Gmail-sähköpostia tai jotain muuta ilmaista palveluntarjoajaa. 

Kaikki jäsenviestintä ja uusien jäsenten liittyminen kannattaa keskittää yhdistyksen sähköpostiin. 

Jos otatte käyttöönne yhdistyksen oman sähköpostiosoitteen, ilmoittakaa siitä Loimuun osoitteeseen yhdistykset (at) loimu.fi. Lisäämme osoitteen yhdistyksenne yhteystietoihin verkkosivuillanne.

Sähköpostin lähettäminen Loimun jäsenrekisteristä

Yhdistyksen on mahdollista lähettää Loimun jäsenrekisterissä oleville jäsenilleen viestiä Sebacon jäsenrekisterin kautta. Olemme kuitenkin huomanneet, että Sebaconin kautta lähetetyt viestit jäävät helposti vastaanottajan roskapostikansioon tai eivät jostain muusta syystä tule perille. Asiaa on selvitetty yhdessä jäsenrekisteritoimittajan kanssa, mutta tilanteeseen ei ole löydetty ratkaisua.

Tästä syystä suosittelemme, että lataatte sähköpostiosoitteet Sebaconista exceliin ja lähetätte viestin erillistä sähköpostijärjestelmää käyttäen. Ladattu tiedosto on tuhottava heti, kun viesti on lähetetty.