Koulutus ja verkostoituminen

Loimu tukee jäsenyhdistyksiään tarjoamalla yhdistystoimintaan liittyvää ajankohtaista infoa sekä erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia.

Loimun jäsenyhdistysten hallitusten jäsenet voivat halutessaan osallistua TJS Opintokeskuksen järjestämille yhdistystoiminnan kursseille. Loimu maksaa osallistujien kurssimaksun, mikäli osallistuja on Loimun jäsen. Loimu ei kustanna jäsenyhdistysten ammattiliittoon kuulumattomien toimihenkilöiden järjestökoulutusta esimerkiksi Loimun omissa tilaisuuksissa tai TJS:n koulutuksissa.

TJS-Opintokeskuksen koulutukset yhdistysaktiiveille

Loimun jäsenyhdistysten hallitusten jäsenten on mahdollista osallistua TJS:n yhdistystoimintaa tukeville kursseille Loimun kustannuksella. Kursseja järjestetään useille paikkakunnilla ja Loimu maksaa kurssin osallistumismaksun. Mahdolliset matkakulut jäävät osallistujan itsensä tai oman yhdistyksen maksettavaksi.
Tarjolla on vuosittain useita koulutuksia mm. yhdistystoiminnan perusteista, arkistoinnista sekä viestinnästä. Lisäksi Loimu järjestää ajoittain omaa koulutusta ja verkostoitumistilaisuuksia (esim. puheenjohtajapäivät).

Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta, laita hakemus osoitteeseen yhdistykset (at) loimu.fi. Kerro viestissä:

  • Mihin koulutukseen haluaisit osallistua sekä koulutuksen hinta ja ajankohta.
  • Kuka olet ja missä toimessa olet yhdistyksen hallituksessa.
  • Miten aiot hyödyntää koulutuksessa saamaasi osaamista yhdistyksesi toiminnan kehittämisessä.

Käsittelemme hakemuksesi ja palaamme sinulle asiaan laskutustietojen kanssa.
Lisätietoa TJS-koulutuksista

Loimun omat koulutukset yhdistystoimijoille

Loimu järjestää yhdistyksilleen vuosittain jäsenyhdistysseminaarin tai puheenjohtajatapaamisen, jossa käsitellään yhdistystoiminnan ajankohtaisia aiheita. Mikäli mielessäsi on jokin teema puheenjohtajapäivään, vinkkaa siitä meille osoitteeseen yhdistykset (at) loimu.fi.

Verkostoituminen

Loimun yhdistystoimijoilla on käytössään suljettu Facebook-ryhmä, jossa hallitusten jäsenet voivat jakaa yhdistystoiminnan vinkkejä, tietoa tapahtumista ja suunnitella yhteisiä tapahtumia.

Ryhmä löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/groups/loimunyhdistykset/ .
Klikkaa itsesi sivulle ja pyydä pääsyä ryhmään.