Jäsenasiat

Jäsenmaksut

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:n jäsenmaksuissa on otettu huomioon jäsenen elämäntilanne. Tarkista, mihin jäsenmaksuryhmään kuulut.

Jäsenmaksut vuonna 2020


Varsinainen jäsen

32,00 €/kk, (384 €/v) sisältää kassan jäsenmaksun
26,75 €/kk, (321 €/v), ei sisällä kassan jäsenmaksua

Huomaathan, että jäsenmaksusta voi myös saada alennusta: Jäsenmaksualennukset


Opiskelijajäsen 

7,00 €/kk, (84€/v), sisältää kassan jäsenmaksun
2,00 €/kk, (24 €/v), ei sisällä kassan jäsenmaksua

Opiskelijajäsen, muistathan ilmoittaa valmistumisestasi! Emme saa tietoa muualta. Valmistumisesta voit lähettää tiedon osoitteeseen: jasenasiat(at)loimu.fi. Ilmoita valmistumispäivämäärä sekä mahdollinen työpaikka sekä työtehtävänimikkeesi. Ilmoitus valmistumisesta ei vaikuta jäsenmaksuusi, sillä Loimun opiskelijajäsen maksaa valmistumisvuonna vain opiskelijan jäsenmaksun.


Vastavalmistunut

16,00 €/kk, (192 €/v)
Vastavalmistunut on varsinainen jäsen, joka valmistunut edellisenä vuonna ja ollut valmistuessaan Loimun opiskelijajäsen.

Loimun jäsenillä valmistumisvuotta seuraavan vuoden maksu on puolet varsinaisen jäsenen maksusta. Myös muu alennettu maksu on mahdollinen, mikäli alennusperuste täyttyy. Vasta sitä seuraavana vuonna jäsen siirtyy normaaliin jäsenmaksuluokkaan.Eläkeläisjäsen

3,00 €/kk, (36 €/v)
Jäsenyyteen ei kuulu työttömyyskassan jäsenyyttä.Kannattajahenkilö

8,25 €/kk, (99 €/v)
Kannattajahenkilö on esim. toiseen akavalaiseen liittoon kuuluva henkilö tai henkilö, joka oleskelee pitkäaikaisesti ulkomailla. Kannatajahenkilölle ei kuulu työttömyyskassan jäsenyyttä.


 

Jäsenmaksun verovähennys

Loimun jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen ja Loimu ilmoittaa tiedon suoraan verottajalle. Keskivertojäsen saa jäsenmaksustaan verotuksessa takaisin 40,5 % ja opiskelijajäsen 19 %. Ansiotulojen ja verovähennysten vaikutusta omaan veroprosenttiin voi tarkastella helposti käyttämällä vero.fi -sivuston verokorttilaskuria. 

Lue lisää: Miten maksan jäsenmaksuni?

Lue lisää: Jäsenmaksualennukset

 

 

 

Sivua päivitetty 29.4.2020

Kysyttävää jäsenmaksuista?

Jos sinulla on jotain kysyttävää jäsenmaksuista tai laskusta tai haluat ilmoittaa muutoksista jäsenmaksusi perusteissa, ole yhteydessä jäsenpalveluihin

  • jasenasiat (at) loimu.fi

    tai puhelimitse:

Yhteystiedot

 
 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu