Työelämäviikko - Opi puhumaan palkkaa!

Loimun Työelämäviikko on monipuolinen tapahtumakokonaisuus työelämään suuntaaville ja siellä jo oleville! Työelämäviikko järjestetään keväisin ja vuonna 2022 teemana on palkka ja palkasta puhuminen.

Ohjelma

Ilmoittaudu nyt!

Kaikki työelämäviikon ja erityisesti työuran alussa oleville hyödylliset tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Tapahtumien lisäksi löydät Loimun työelämäviikon sisältöjä somesta #loimuntyöelämäviikko -aihetunnisteella.

Tervetuloa mukaan työelämäviikolle!

Työelämäviikolla opit puhumaan palkkaa -ikoni

Palkkatietoa työsuhteen aloitukseen

Selvitä sopiva palkkataso aina uutta työtä hakiessasi. Autamme sinua pyytämään osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa palkkaa ennen kuin solmit työsopimuksen. Olemme tehneet työmarkkinatutkimusten pohjalta palkkasuositukset opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Koska palkkatasot vaihtelevat työnantajasektorin, toimialan, yrityksen ja työtehtävien mukaan paljon, on vaikea antaa yhtä palkkasuositusta jo pidemmällä uralla oleville. Siksi olemme rakentaneet avuksesi Palkkanosturin, jossa saat palkkatoiveeseen suosituksen ja hyödyllistä tilastotietoa palkkaneuvotteluiden tueksi.

Varaa aika henkilökohtaiseen sparraukseen

Kaipaatko tukea oman palkkatoiveesi määrittelyyn ja palkkatoiveen perusteluiden sanoittamiseen? Jäsenenä saat henkilökohtaista neuvontaa myös tässä asiassa. Varaa aika ja neuvottele palkasta hyvin valmistautuneena.

Materiaaleja palkasta oppimiseen

Tallennekirjastostamme löytyy varmasti myös sinua kiinnostavia sisältöjä. Tutustu ainakin näihin palkkaa käsitteleviin tallenteisiin!

Huomaathan, että tallennekirjasto vaatii kirjautumisen.

Ota yhteyttä

Työelämäviikon ja uran alkuvaiheen hyödylliset tapahtumat