Työelämäviikko - Miten jaksaa työelämässä?

Loimun Työelämäviikko on monipuolinen tapahtumakokonaisuus loppuvaiheen opiskelijoille ja viime vuosina valmistuneille loimulaisille.

Työelämäviikko järjestetään keväisin. Vuonna 2024 teemana on mielenterveys ja jaksaminen työelämässä.

Vietämme taas Työelämäviikkoa 12.-16.2.2024, tervetuloa mukaan! Tänä vuonna teemanamme on tärkeä työelämässä jaksaminen.

Puhutaan ja saadaan vinkkejä kuinka varmistaa oma työssä jaksaminen ja miten tunnistaa omat rajansa. Kuulemme keinoja varmistaa tarpeellinen palautuminen ja tapoja hakea arjen tasapainoa niin että se tukee hyvinvointiamme.

Luvassa on viikon aikana muun muassa ekskursioita, koulutus ja asiaa jaksamisesta työelämässä.

Kurkista tapahtumakalenteristamme myös muut, erityisesti työuran alussa oleville tarkoitetut hyödylliset tapahtumat!

Tapahtumien lisäksi löydät Työelämäviikon sisältöjä somesta #loimuntyöelämäviikko -aihetunnisteella.

Tervetuloa mukaan työelämäviikolle!

Työelämäviikon tapahtumat

Työelämäviikon ekskursio: VTT

maanantai 12.2.2024 klo 16-18, VTT (Micronova, Tietotie 3, Espoo)

Ekskursio on tarkoitettu loimulaisille loppuvaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille, erityisesti esim. fysiikkaa, kemiaa, biologiaa ja tietojenkäsittelytiedettä opiskelleille.

Kuulet VTT:n toiminnasta ja toimialasta sekä kokemuksia VTT:stä vastuullisena työnantajana.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Työelämäviikon ekskursio: Ramboll

tiistai 13.2.2024 klo 16-18, Ramboll (Itsehallintokuja 3, Espoo)

Ekskursio sopii erityisesti ympäristötieteitä, geologiaa, biologiaa, ekologiaa ja maantiedettä opiskelleille.

Kuulet Rambollin toiminnasta ja toimialasta sekä kokemuksia Rambollista vastuullisena työnantajana.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Suunnittele sujuva arki – Itsensä johtamisella aikaa ja voimavaroja

keskiviikko 14.2.2024 klo 16-17, verkkokoulutus

Kiireinen arki ja jatkuvasti täyttyvä työlista vievät energiaa ja kuluttavat voimavaroja. Voi käydä niin, että oma hyvinvointi unohtuu ja elämä alkaa tuntua jonkun toisen toiveiden täyttämiseltä.

Valmennuksessa pääset selkeyttämään omia rajojasi ja viestimään niistä, harjoittelemaan palautumistaitoja sekä suunnittelemaan hyvinvointia edistävää arkea.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Palkkatietoa työsuhteen aloitukseen

Selvitä sopiva palkkataso aina uutta työtä hakiessasi. Autamme sinua pyytämään osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa palkkaa ennen kuin solmit työsopimuksen. Olemme tehneet työmarkkinatutkimusten pohjalta palkkasuositukset opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Koska palkkatasot vaihtelevat työnantajasektorin, toimialan, yrityksen ja työtehtävien mukaan paljon, on vaikea antaa yhtä palkkasuositusta jo pidemmällä uralla oleville. Siksi olemme rakentaneet avuksesi Palkkanosturin, jossa saat palkkatoiveeseen suosituksen ja hyödyllistä tilastotietoa palkkaneuvotteluiden tueksi.

Varaa aika henkilökohtaiseen sparraukseen

Kaipaatko tukea oman palkkatoiveesi määrittelyyn ja palkkatoiveen perusteluiden sanoittamiseen? Vai kaipaisitko tukea oman työsi johtamiseen ja haluaisit varata ajan työnohjaukseen?  Voit saada henkilökohtaista neuvontaa myös näissä asioissa.

Henkilökohtaiset neuvonta- ja ohjauspalvelut kuuluvat jäsenyyksiin: Opiskelija, OpiskelijaPlus ja Täysjäsen. Fuksi, voit korottaa jäsenyytesi helposti OmaLoimussa!

Työhyvinvointiohjaus

Työhyvinvointiohjauksessa voit käsitellä ennaltaehkäisevästi ajanhallintaan, itsensä johtamiseen ja työnkuormitukseen liittyviä kysymyksiä yhdessä työnohjaajan kanssa.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä Loimun Urapalveluun ja varaa aika jäsenille maksuttomaan ohjaukseen. Yhdessä voimme pohtia jatkosteppejä eteenpäin!

Henkilökohtaiset neuvonta- ja ohjauspalvelut kuuluvat jäsenyyksiin: Opiskelija, OpiskelijaPlus ja Täysjäsen. Fuksi, voit korottaa jäsenyytesi helposti OmaLoimussa!

Materiaaleja palkasta oppimiseen

Tallennekirjastostamme löytyy varmasti myös sinua kiinnostavia sisältöjä. Tutustu ainakin näihin palkkaa käsitteleviin tallenteisiin!

Huomaathan, että tallennekirjasto vaatii kirjautumisen.

Ota yhteyttä